Druhy činností

Ako vytvoriť štúdio

Ako vytvoriť štúdio

Video: Jak vytvořit profesionalnu Hudbu! Fl studio 20 cz sk | Ipio 2024, Júl

Video: Jak vytvořit profesionalnu Hudbu! Fl studio 20 cz sk | Ipio 2024, Júl
Anonim

Štúdio interiérov poskytuje služby, ktoré sa dnes požadujú na vytvorenie jedinečnej „tváre“ súkromných domov a bytov, ako aj priestorov na podnikanie. Ak chcete otvoriť svoje vlastné štúdio a podporiť ľudí v ich túžbe dať svojim domom estetickú životaschopnosť, musíte najskôr vybrať profesionálov vo svojom tíme a kvalifikovane zorganizovať ich prácu.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Kancelária pod ateliérom

  • 2. Špecializované kancelárske vybavenie

  • 3. Dizajn softvérového balíka

  • 4. Dvaja odborníci v oblasti návrhu interiéru

  • 5. Správne optimalizovaná webová stránka

Návod na použitie

1

Vybavte kanceláriu, v ktorej sa bude nachádzať interiérové ​​štúdio, vybavte prácu pre dizajnérov. Najlepším riešením je malá kancelárska miestnosť v jednom z obchodných centier mesta. Medzi štandardné sady kancelárskeho nábytku a spotrebičov by mali byť v dizajnovom štúdiu neštandardné osobné počítače - výkonnejšie a prípadne väčšie.

2

Získajte softvér, ktorý potrebujete na vytvorenie interiéru. 3D Max, AutoCAD, produktová rada Adobe (Photoshop, Illustrator) - ten „softvér“, bez ktorého sa štúdio neobíde bez. Je potrebné používať licencovaný softvér, ktorý sa nielen snaží dodržať „písmeno“ zákona, ale tiež sa jednoducho riadi zdravým rozumom - problémy s nekvalitným „softvérom“ zjavne nie sú súčasťou vašich plánov.

3

Spomeňte si na všetkých dizajnérov a architektov, ktorých poznáte, a premýšľajte o tom, ktorý z nich by mohol pracovať vo vašom štúdiu. Ak máte ako režisér rozsiahle skúsenosti v oblasti interiérového dizajnu (a to je najpravdepodobnejšie), pravdepodobne takých ľudí poznáte. Ďalšou otázkou je, že skúsený špecialista bude požadovať vysoký plat, ale začínajúci dizajnéri súhlasia so skromnejším platom. Spočiatku by v interiérovom štúdiu mali pracovať najmenej dvaja dizajnéri okrem riaditeľa (majiteľa na čiastočný úväzok).

4

Rozšírte aktívnu spoločnosť, aby ste našli zákazníkov - vzhľadom na to, že máte veľa konkurentov, budete musieť tvrdo bojovať. Vytvorte stránku s pomocou majstrov tretích strán a zabezpečte, aby sa na základe žiadostí týkajúcich sa vytvorenia interiéru stal vo vyhľadávačoch v prvej desiatke (v regionálnom poradí). Internetový marketing bude najúčinnejším spôsobom propagácie, vzhľadom na množstvo v sieti špecializovaných fór, kde sa môžete „rozsvietiť“. Dôležitá je aj priemyselná tlač, ale druhá vec už je.

Užitočné rady

Pri práci s prvými zákazníkmi interiérových štúdií pre začiatočníkov je dôležité mať impozantné portfólio - môže sa skladať z práce, ktorú vykonali vaši návrhári predtým, ako pre vás budú pracovať.

Odporúčaná