obchodné

Ako vytvoriť svoj produkt

Ako vytvoriť svoj produkt

Video: Ako vytvoriť inzerát na Ebay 2024, Júl

Video: Ako vytvoriť inzerát na Ebay 2024, Júl
Anonim

V modernom meste môže vzniknúť dopyt po takýchto výrobkoch, aby sa zistilo, v ktorých tovaroch by sa nikto nestretol. Príkladom je ľad, ktorý sa stal veľmi obľúbeným vďaka prestížnym alkoholickým (a nielen) nápojom a formovaniu klasických kombinácií s nimi. Čo je potrebné na otvorenie výroby ľadu, výrobku, ktorý je požadovaný vo všetkých baroch a obchodoch s alkoholickými nápojmi?

Image

Budete potrebovať

  • 1. Osvedčenie o registrácii IP
  • 2. Izba napojená na inžinierske siete
  • 3. Výrobník ľadu a chladnička
  • 4. Zásoby papierových vriec na balenie
  • 5. Vozidlo vybavené prenosným chladiacim zariadením
  • 6. Reklamné médiá

Návod na použitie

1

Prenajmite si izbu niekoľkých desiatok metrov štvorcových, ktorá by bola zásobovaná elektrinou a vodou a ktorá by bola napojená na dostatočne výkonný kanalizačný systém. Voda bude hlavnou surovinou na výrobu ľadu, pre fungovanie vášho „výrobného“ zariadenia sú potrebné technické komunikácie.

2

Kúpte si stroj na výrobu ľadu (pre začiatočníkov jeden) - tento stroj, prostredníctvom ktorého budú bary a reštaurácie môcť svojim návštevníkom poskytnúť požadované kocky ľadu. Na uskladnenie čerstvo vyrobených výrobkov budete potrebovať výkonnú a priestrannú chladničku.

3

Zamyslite sa teraz, keď už viete, ako vyrobiť ľad, komu a kde ho dodáte. Hlavnými spotrebiteľmi budú, samozrejme, stravovacie organizácie (najmä bary), ale supermarkety s potravinami a akékoľvek potravinové obchody s veľkým sortimentom alkoholických nápojov tiež kupujú ľad za veľkoobchodné ceny.

4

Vybavte svoje auto tak, aby mohlo prenášať ľad - za týmto účelom získajte napríklad prenosnú chladničku. Ak objem výroby a predaja ľadu rýchlo porastie, musíte premýšľať o kúpe špeciálneho vozidla vybaveného stacionárnym chladiacim zariadením.

5

Usporiadajte letáky, aby potenciálni zákazníci vedeli, kde môžu získať večerné množstvo kociek ľadu na večierok, umiestnili reklamy do modulárnych reklamných novín a vytvorili si nezabudnuteľné logo pre vašu značku.

Užitočné rady

Predtým, ako začnete s výrobou ľadu, urobte malý marketingový prieskum - pretože ak už máte konkurentov, sotva ich môžete „obísť“, môže existovať príliš malá konkurenčná výhoda pre jedného výrobcu ľadu v porovnaní s ostatnými.

Pri plánovaní začatia výroby ľadu nezabudnite na sezónny faktor, pretože v lete bude samozrejme dopyt po vašom produkte oveľa vyšší, hoci v predvečer všetkých veľkých sviatkov sa vráti na letnú úroveň.

Článok o tom, ako nastaviť výrobu ľadu

Odporúčaná