Obchodné riadenie

Ako vytvoriť vlastné filmové štúdio

Ako vytvoriť vlastné filmové štúdio

Video: SQUADRON: A STAR TREK FAN PRODUCTION - část 1 + část 2 (EN/CZ/PT/DE titulky) 2024, Júl

Video: SQUADRON: A STAR TREK FAN PRODUCTION - část 1 + část 2 (EN/CZ/PT/DE titulky) 2024, Júl
Anonim

Každý rok sa objavuje stále viac a viac príležitostí na vytvorenie vlastného filmového štúdia. Ak máte poloprofesionálny fotoaparát, počítač a dobré nápady, môžete sa do tohto podnikania veľmi dobre zapojiť vďaka súťaži alebo festivalu nezávislých filmárov. Čoraz viac ľudí tak dostáva príležitosť samostatne predávať a distribuovať svoje vlastné filmy. Preto sa vytvorenie a vlastníctvo filmového štúdia javí ako skutočné.

Image

Budete potrebovať

  • počítačový

  • kamera

  • nápady

  • Túžba dosiahnuť veci

Návod na použitie

1

Ak si chcete vytvoriť vlastné filmové štúdio a začať pracovať na svojom prvom projekte, nájdite rozpočet. Hlavná vec je, že pri natáčaní prvého filmu ho neprekračujte, ale nájdite skôr možnosti na záchranu. Jedným zo spôsobov, ako to dosiahnuť, je nasnímať, kde budú náklady nižšie (napríklad prenájom miestnosti na natáčanie a cena času pre umelcov).

2

Pokúste sa nájsť začiatočníkov, ale začínajúcich režisérov, kameramanov, rekvizity, hercov atď. Stojí za to ich vyhľadať v špecializovaných vzdelávacích inštitúciách, na neziskových filmových festivaloch atď. Možno nájdete aj režiséra s dokončeným projektom a bude mu musieť pomôcť s distribúciou jeho filmu. Takáto práca môže byť dobrým začiatkom vytvorenia filmového štúdia.

3

Ak chcete vytvoriť filmové štúdio, ktoré sa bude rýchlo rozvíjať, kľúčom k úspechu je hľadanie skúseného producenta. Pomôže nájsť dobré, potenciálne ziskové projekty a prilákať financovanie. Dobrý producent vie, ako čo najlepšie dosiahnuť prakticky vo všetkých oblastiach filmovej produkcie.

4

Skúste spolupracovať s veľkými štúdiami. Často hľadajú menšie spoločnosti, aby našli nové názvy, prielomy.

5

Distribuujte svoje projekty online. Dokonca aj weby, ako je YouTube, môžu s distribúciou veľmi pomôcť. Skúste spustiť videá s vírusovými upútavkami, ktoré upútajú pozornosť publika na vaše filmové štúdio. Takže môžete postupne nadviazať prácu s tradičnými distribučnými kanálmi pre filmy (televízia, kiná, atď.).

ako pracovať s filmovým štúdiom

Odporúčaná