obchodné

Ako si vytvoriť vlastnú poisťovňu

Ako si vytvoriť vlastnú poisťovňu

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl

Video: Ako vytvoriť web stránku ľahko a rýchlo 2024, Júl
Anonim

Konkurencia v poisťovníctve je pomerne vysoká, napriek skutočnosti, že na otvorenie spoločnosti sú potrebné značné finančné prostriedky. Nedávno sa však stali populárnymi aj nové typy poistenia: finančné riziká alebo vlastnícke práva. Stále máte šancu stať sa lídrom inteligentnou kombináciou viacerých druhov služieb.

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte právnickú osobu (LLC, OJSC, ZAO alebo vzájomná poisťovacia spoločnosť). Vezmite prosím na vedomie, že otvorenie poisťovacej spoločnosti vyžaduje impozantné základné imanie vo výške najmenej 20 miliónov rubľov. Okrem toho, aby bola registrácia úspešná, v charte uveďte, že vašou jedinou činnosťou je poistenie (so zoznamom činností).

2

Vypracovať podnikateľský plán pre budúcu poisťovaciu spoločnosť, v ktorej budú jasne opísané všetky tarify za služby, ako aj výška poistného prijatého na stretnutí zakladateľov.

3

Získať licenciu pre každý druh služby od orgánov dohľadu. Na tento účel musíte predložiť nasledujúce dokumenty: - štatutárne dokumenty spoločnosti;

- tarify za služby spoločnosti a veľkosť platieb;

- podnikateľský plán organizácie;

- Informácie o zakladateľoch spoločnosti (vzdelanie, pracovné skúsenosti a výkazy ziskov a strát).

4

Nájdite vhodnú miestnosť pre centrálu (nevyhnutne v centre mesta) a niekoľko priestorov pre pobočky (v rôznych častiach mesta). Je žiaduce, aby sa ústredie nachádzalo v samostatnej budove. Získajte pozitívnu spätnú väzbu od zdravotníckych a hasičských služieb. Navrhnite všetky kancelárie v jednej firemnej identite. Odošlite žiadosť o registráciu názvu spoločnosti Rospatent. Kým čakáte na odpoveď od Rospatenta, začnite pracovať.

5

Získajte databázu najlepších zamestnancov regionálnych poisťovacích spoločností. Profesionáli v tejto oblasti sú vysoko cenení, takže možno budete musieť prepustiť zamestnancov z iných poisťovacích spoločností. Z času na čas urobte pohovor s nováčikmi a poistte sa, aby ste vzdelávali svojich zamestnancov.

6

Propagujte svoju spoločnosť čo najaktívnejšie, ale nezabudnite, že priama reklama v tejto oblasti nebude mať správny účinok. Preto uzatvárajte dohody s bankami, zdravotníckymi inštitúciami a predajcami automobilov, ktoré ponúkajú najširšiu škálu príležitostí pre vzájomne výhodnú spoluprácu.

Odporúčaná