Druhy činností

Ako vytvoriť webové štúdio

Ako vytvoriť webové štúdio

Video: Ako si vytvoriť web stránku zadarmo na WEBNODE.SK 2024, Júl

Video: Ako si vytvoriť web stránku zadarmo na WEBNODE.SK 2024, Júl
Anonim

Konkurencia medzi spoločnosťami poskytujúcimi webové stránky a propagačnými službami rastie veľmi rýchlo. Tento jav je pochopiteľný: firemná alebo osobná stránka na internete sa postupne stáva skôr normou než luxusom. Otvorenie vlastného webového štúdia je z hľadiska počiatočných investícií pomerne ľahké, jeho propagácia však nebude jednoduchá kvôli veľkému počtu podobných organizácií.

Image

Budete potrebovať

  • - počítač;

  • - internet;

  • - počiatočný kapitál.

Návod na použitie

1

Začnite budovaním vlastného tímu. Všetky zodpovednosti vo webovom štúdiu sú zvyčajne jasne oddelené. V počiatočnej fáze sa môžete obmedziť iba na dvoch odborníkov: programátora a dizajnéra. Následne je vhodné rozšíriť zamestnancov: budete potrebovať manažéra, ktorý sa bude zaoberať vyhľadávaním a komunikáciou so zákazníkmi, ako aj špecialistu na propagáciu a technickú podporu stránky. Vaši zamestnanci nemusia byť veľkí: je lepšie nájsť špecializovaných špecialistov na základe outsourcingu.

2

Ak to možnosti vášho počiatočného kapitálu umožňujú, nájdite kanceláriu. Najprv sa však môžete obísť bez toho, ísť ku klientovi sami. Na určitej úrovni rozvoja však budete potrebovať vlastnú izbu, ktorá rozšíri škálu príležitostí.

3

Vytvorte si vlastnú webovú stránku, ktorá vám čo najrýchlejšie preukáže vaše schopnosti. Firemná stránka by mala byť originálna, zaujímavá, ale zároveň stručná a technicky spôsobilá. Umiestnite portfólio práce na svoje stránky. Ak ste ešte nemali žiadne objednávky, vytvorte niektoré z pôvodných stránok, vďaka ktorým potenciálny klient získa predstavu o vašej úrovni.

4

Vytvorte krátku šablónu pre zákaznícky prieskum. Vzorku si môžete stiahnuť na internete a podľa potreby ju upraviť. Stručný text by mal obsahovať všetky potrebné informácie pre každý projekt - od špecifík aktivít spoločnosti a cieľov vytvorenia stránky až po prianie k dizajnu a technickému obsahu.

5

Uzatvorte zmluvu na vytvorenie stránky, ako aj na jej údržbu a následnú propagáciu. Nezabudnite do zmluvy zahrnúť doložku, v ktorej sa uvádza, že klient je povinný umiestniť odkaz na vaše webové štúdio ako vývojár na svoju webovú stránku. Môžete tak získať ďalší zdroj získavania zákazníkov.

Odporúčaná