rozpočtovanie

Ako si vybrať účet PAMM alebo ako základ dôveryhodnosti

Ako si vybrať účet PAMM alebo ako základ dôveryhodnosti

Video: The CIA, Drug Trafficking and American Politics: The Political Economy of War 2024, Júl

Video: The CIA, Drug Trafficking and American Politics: The Political Economy of War 2024, Júl
Anonim

Investovanie je nástroj na obohacovanie uránu, ktorý sa v poslednom čase sprístupnil Rusom. Preto je celkom prirodzené, že štát sa ešte nestaral o to, aby deti spolu s tradičnými znalosťami získali zručnosti v oblasti riadenia osobného kapitálu. A čo môžeme povedať o tých, ktorí sa narodili a vyrastali v ZSSR?

Ale nikdy nie je neskoro sa učiť! Navyše toto školenie môže priniesť v budúcnosti toľko papiera a chrumkavého ovocia, ktoré tak zahreje dušu!

Ale investovanie je iné! A ak nemáte čas sedieť v rebríčkoch, strávite veľa hodín analýzou, bude vám vyhovovať investovanie do účtov PAMM.

Účet PAMM je taký druh investície, do ktorej investori veria svojimi prostriedkami skutočnému odborníkovi, ktorý ich zručne spravuje, čím obohacujú seba aj svojich klientov.

Image

Budete potrebovať

  • Po prvé, túžba zbohatnúť! Tu začali životné príbehy všetkých, ktoré nájdete v zoznamoch Forbes a ďalších podobných publikácií.
  • Potom budete potrebovať kapitál: je lepšie začať s malým a každý si sám určí veľkosť tohto „malého“. V školských rokoch som začal s čiastkou 10 dolárov, čo o rok neskôr, s neustálym reinvestovaním prijatého úroku, ako aj s neustálym zavádzaním nových prostriedkov, som si mohol kúpiť svoje prvé auto (aj keď ruské, aj keď podporované).
  • Teraz môžete pristúpiť k priamemu výberu účtu PAMM.

Návod na použitie

1

V tomto kroku budú predložené najjednoduchšie odporúčania. Ďalej to bude ťažšie, ale treba ich brať ako kánony výberu správcu účtu PAMM.

- Obchodný čas. Radšej dôverujem obchodníkovi, ktorý má skúsenosti s vedením účtu aspoň 1 rok. Iba ak som o manažérovi nepočul osobne.

- Čerpanie. Pod týmto pojmom sa rozumejú obdobia účtu, pri ktorých dôjde k strate finančných prostriedkov. Ak vidíte čerpanie až o 90%, mali by ste vedieť, že obchodník má tendenciu urobiť vážnu chybu. A aj keď sa dostal z tejto situácie - takýto prípad možno nazvať zázrakom a nie vzorom.

- Výška osobného kapitálu. Osobne tomu nevenujem pozornosť. Ani jeho veľkosť, ani malá veľkosť podielu osobných prostriedkov manažéra nijakým spôsobom nenaznačujú jeho profesionalitu. Preto si tieto informácie len pamätám.

2

Nepočítajte s minulými úrokovými sadzbami uvedenými v histórii účtu.

Výška pákového efektu (vypožičané prostriedky pridelené maklérom správcovi na obchodovanie) závisí od počtu a, čo je najdôležitejšie, od objemu transakcií. To znamená, že ak mal účet v štádiu vytvorenia pákový efekt 1: 200, potom so zvýšením sumy účtu by mohol klesnúť na 1: 5. A to bude mať veľmi negatívny vplyv na ziskovosť.

Tu platí jeden z obchodných zákonov: nízke riziko - nízky zisk. Investovaním do veľkých účtov znížite riziko straty finančných prostriedkov, ale znížite aj príjem z nich.

3

Investujte do čerpania.

Ani jeden obchodník nie je v bezpečí pred poklesmi jeho efektívnosti. A ak v grafe zaznamenáte dlhodobý trend zvyšovania ziskovosti účtu - s najväčšou pravdepodobnosťou bude čoskoro výrazný (alebo nie) pokles.

Väčšina investuje presne na vrchole ziskovosti a odstúpi pri čerpaní. Byť múdrejší, investovať do čerpania a vyberať prostriedky na vrchole ziskovosti účtu.

4

Vyhnite sa mladým a mimoriadne efektívnym účtom PAMM.

Nazývajú sa „Rakety“ alebo „Kozmonauti“. Jedná sa o účty vo veku približne 3 až 6 mesiacov, ktoré vykazujú veľmi vysoké výnosy. Toto nie je známka profesionality. Toto je známka spoločnosti s účtom PR. Po získaní vysokého úroku sa účet dostane do hornej línie ratingu, čím pritiahne nových investorov.

Pri takýchto účtoch buďte opatrní. Úrok je lákavý, ale neposkytuje žiadne záruky.

5

A nakoniec najdôležitejšie investičné kritérium pre mňa: „Diverzifikácia“.

Ako hovorí staré príslovie, nenechávajte všetky svoje vajcia v jednom košíku. Rozdelením svojho kapitálu na časti, z ktorých každá je zverená samostatnému správcovi, sa poistíte proti riziku straty všetkého naraz.

Venujte pozornosť

Percento ziskovosti každého účtu je presne uvedené v podmienkach reinvestovania prostriedkov!

Užitočné rady

Vždy sa zameriavajte na reinvestovanie svojho príjmu. Pravdepodobne poznáte zložený úrok, však?

Povedzme, že ste do účtu vložili 1 000 dolárov. Výťažok bol 10% a vy ste sa rozhodli bezpečne vybrať zisk 100 dolárov. Navrhujem, aby ste to urobili inak. S 1100 $ dostanete príjem 210 USD. Na prvý pohľad sa toho málo zmenilo, ale za rok bude tento rozdiel zreteľný: 1200 USD oproti 2138 USD.

A ešte lepšie, ak pridáte 100 k rovnakým 1000 každý mesiac, a potom za rok budete mať: 4276 dolárov čistého zisku.

Odporúčaná