management

Ako si vybrať sieťovú spoločnosť

Ako si vybrať sieťovú spoločnosť

Video: Typy síťových kabelů, jak nakrimpovat síťový kabel 2024, Júl

Video: Typy síťových kabelů, jak nakrimpovat síťový kabel 2024, Júl
Anonim

Sieťový marketing je forma predaja služieb a tovaru prostredníctvom vytvorenia distribučnej siete. Distribútori majú právo predávať výrobky spoločnosti a prilákať k nim nových členov, za čo dostávajú provízie. Ak sa rozhodnete prepojiť svoj osud so sieťovým marketingom, nižšie uvedené kroky vám umožnia vyhnúť sa chybám pri výbere sieťovej spoločnosti a ďalšej práci.

Image

Návod na použitie

1

Ak máte prístup na internet, do vyhľadávacieho nástroja zadajte názov sieťovej spoločnosti. Vedľa mena priraďte výrazy ako „pozitívne a negatívne recenzie“, ako aj „pyramída a podvod“. Získajte čo najviac informácií. Ak existuje veľa pozitívnych recenzií, ale takmer žiadne negatívne, pokračujte v oboznamovaní sa so sieťovou spoločnosťou.

2

Zistite, ktoré produkty alebo služby táto sieťová štruktúra predáva. Ak produkt neexistuje a zisk, vrátane vášho, pôjde iba prilákaním nových členov do spoločnosti, nestrácajte čas ďalej. Čelíte obyčajnej finančnej pyramíde. Činnosti týchto organizácií sú nezákonné.

3

Ak spoločnosť nepredáva vzduch a výrobky sú k dispozícii, zistite, aké kvalitné a exkluzívne sú. Skontrolujte, či je tento produkt k dispozícii na predaj v mestských maloobchodných sieťach. Ak sa to, čo spoločnosť predáva, dá kúpiť v zásobníku na každom rohu a dokonca lacnejšia objednávka, nestrácajte čas. Ak potvrdíte vysokú kvalitu a exkluzivitu produktu, pokračujte ďalším krokom.

4

Preskúmajte sortiment a ceny. Široký rozsah a rozumné ceny sú ďalšou výhodou sieťovej spoločnosti. Okrem toho by väčšinu výrobkov mali minúť zákazníci. Napríklad kozmetika, chemikálie pre domácnosť, potraviny atď. Ak je zákazník spokojný s produktom, bude si ho pravidelne kupovať.

5

Ohodnoťte spoľahlivosť spoločnosti. Ak je názov tejto organizácie dobre známy a čas potrebný na uvedenie na trh je niekoľko rokov. Bude ľahšie predávať výrobky takejto sieťovej štruktúry. Zistite podmienky vstupu do spoločnosti. Zvyčajne, aby sa uzavrela dohoda a začalo sa pracovať, je potrebné uskutočniť počiatočný nákup produktov spoločnosti za určitú sumu. Niektoré sieťové štruktúry však poskytujú bezplatné členstvo.

6

Pozrite si marketingový plán vašej siete. Tento plán ukazuje viacúrovňový postup účtovania provízií a vášho miesta v systéme. Vrátane, keď prijímate nových distribútorov do organizácie. Marketingový plán by mal byť v každom prípade uskutočniteľný. Zistite, ako organizácia podporuje svojich distribútorov v oblasti odbornej prípravy a prípravy na prácu, poskytovania informačných a reklamných materiálov. Ak je kvalita tejto štruktúry siete známkou, podpíšte zmluvu a začnite zarábať peniaze.

Odporúčaná