ostatné

Ako vyplniť formulár 2-TP (Vodkhoz)

Ako vyplniť formulár 2-TP (Vodkhoz)

Video: QUARANTHINGS: THE SERIES | EPISODE 1: QUARANTINE PASS (PART 1) (ENG SUBS) 2024, Júl

Video: QUARANTHINGS: THE SERIES | EPISODE 1: QUARANTINE PASS (PART 1) (ENG SUBS) 2024, Júl
Anonim

Informácie o využívaní vody poskytujú vo forme 2-TP (Vodkhoz) všetky právnické a fyzické osoby, ktoré vypúšťajú odpadové vody a odoberajú vodu z vodných útvarov, ako aj tie, ktoré prijímajú vodu z vodovodných systémov a majú systémy spätného zásobovania vodou.

Image

Budete potrebovať

- formulár 2-TP.

Návod na použitie

1

Vyplňte adresy a kódové časti správy podľa formulára 2-TP (vodné hospodárstvo). Uveďte nasledujúce informácie o vykazujúcej spoločnosti: názov spoločnosti, poštová adresa, kód formulára OKUD, kód spoločnosti OKPO, kód odvetvia OKATO, kód typu činnosti OKVED, kód oddelenia OKOGU, kód územia OKATO, kód vlastníctva OKFS, Kód spoločnosti OKOPF, kód vodného pozemku. Všetky údaje sú prevzaté z informačného listu, ktorý dostali štátne štatistické úrady a ktorý informuje o zahrnutí spoločnosti do Jednotného štátneho registra podnikov o všetkých formách vlastníctva a správy.

2

Vyplňte tabuľku 1 formulára 2-TP. Uveďte názov zdroja dodávky vody a všetky charakteristiky použitej vody pre rôzne potreby podniku. V tabuľke je uvedené, koľko vody bolo odobraté z prírodných zdrojov a prijaté od iných podnikov, ako aj to, koľko vody podnik previedol a využil. Označte množstvo prijatej a odobratej vody za každý mesiac vykazovaného roku. Uveďte stanovený limit odberu vody pre podnik.

3

Vyplňte tabuľku 2 formulára 2-TP „Odtok“. Uveďte názov prijímača odpadovej vody a všetky ukazovatele odpadovej vody. Všimnite si, ktoré znečisťujúce látky sú obsiahnuté v odpadovej vode. Zároveň uveďte ropné výrobky, suspendované výrobky, BSKfull, sušiny, sírany a chloridy v tonách a ďalšie látky vypúšťané do vodných útvarov v kilogramoch.

4

Vyplňte tabuľku 3 formulára 2-TP „Ostatné ukazovatele“. Uveďte prietok vody v systémoch doplňovania a recyklácie. Zaznamenajte si počet dní a priemerný počet hodín za deň práce ohlasujúceho používateľa vody. Uveďte celkovú ročnú kapacitu všetkých čistiarní, ktoré vypúšťajú odpadové vody do vodných útvarov, do nádrží, do zavlažovacích polí atď.

Odporúčaná