Obchodné riadenie

Ako si vybrať ziskovú časť na konkurze

Ako si vybrať ziskovú časť na konkurze

Video: SuperStar Casting | Barbora Piešová 2024, Júl

Video: SuperStar Casting | Barbora Piešová 2024, Júl
Anonim

Výber ziskovej nehnuteľnosti v konkurznej aukcii pomôže každému uchádzačovi vyhnúť sa vážnym finančným stratám.

Image

Budete potrebovať

  • - pozornosť

  • - opatrnosť

  • - logika

Návod na použitie

1

Odhadnite likviditu časti, ktorú ste našli pri konkurze. Čím jednoduchšie a ľahšie sa dá kúpiť množstvo v konkurznej aukcii, tým likvidnejšia je. Na dražbe konkurzu je dosť likvidných aj nelikvidných položiek.

2

Odhadnite kúpnu cenu a predpokladanú predajnú cenu položky nájdenej v konkurznej aukcii. Počiatočné investície a kapitálové zisky by sa mali navzájom výrazne líšiť. Kapitálový zisk je potrebný na kompenzáciu všetkých začiatočných investícií do dávky, režijných nákladov na nájdenie a kúpu veľa, ako aj straty času na analýzu takého množstva.

3

Zvážte hospodársku súťaž v konkurze. Čím je cena zásielky nižšia, tým vyššia je konkurencia. Ak je cena pôvodne nízka, nemusíte čakať na výrazné zníženie ceny šarže. Buďte originálnejší a vyberte položky, ktoré ostatní obchádzajú.

4

Nakupujte predmety s bremenom. Pre objekty so zaťaženými cenami sú podstatne nižšie. Väčšina uchádzačov obíde takéto objekty, pretože nevedia, ako odstrániť bremená z predmetu po veľkom nákupe. Konkurencia o takéto objekty je preto extrémne nízka. Po zvládnutí algoritmu na odstránenie zaťaženia z takýchto objektov môžete získať veľkú konkurenčnú výhodu oproti iným uchádzačom a zarobiť si dobré peniaze.

5

Zvážte región nákupu zásielky. Najprv sa pozrite na svoj región, potom na susedné regióny a naposledy na vzdialené regióny. Nákupom veľa vo vašom regióne môžete výrazne znížiť režijné náklady pri nákupe veľa a minimalizovať ďalšie komerčné riziká.

Venujte pozornosť

Neexistuje univerzálny prístup k výberu a hodnoteniu veľa na konkurze. Keď cvičíte veľa, budete mať svoje vlastné filtre a prístupy pri výbere najziskovejších častí pre vás.

Užitočné rady

Vyberte si veľa z úzkych výklenkov na konkurze, kde je konkurencia extrémne nízka.

Odporúčaná