obchodné

Ako predstaviť iného zakladateľa

Ako predstaviť iného zakladateľa

Video: Živé vysielanie: predstavenie ržiakov obrazovky sonaru, sondy a iného príslušenstva RAM, Scanstrut a 2024, Júl

Video: Živé vysielanie: predstavenie ržiakov obrazovky sonaru, sondy a iného príslušenstva RAM, Scanstrut a 2024, Júl
Anonim

Zloženie zakladateľov spoločnosti s ručením obmedzeným (LLC) sa môže zmeniť napríklad v prípade predaja alebo prevodu podielu jedného z účastníkov na dedičstvo. Môže sa zmeniť, keď bola do zakladateľov prijatá tretia strana, ak prispela k charterovému kapitálu.

Image

Návod na použitie

1

Na predstavenie iného zakladateľa LLC sa postupuje v súlade s odsekom 2 čl. 19 Federálneho zákona Ruskej federácie z 8. 8. 1998 Č. 14-ФЗ „Spoločnosti s ručením obmedzeným“. Je potrebné, aby sa konalo valné zhromaždenie účastníkov spoločnosti a aby sa v jeho protokole odrážalo, že bolo rozhodnuté o začlenení novej osoby do zakladateľov. Dôvodom je jeho žiadosť so žiadosťou o jeho prijatie v zakladateľoch LLC na základe kúpy akcie, vkladu do charterového kapitálu alebo prevodu akcie dedičstvom. Rozhodnutie o zahrnutí nového člena spoločnosti do zriaďovateľov by mali prijať všetky jednomyseľné rozhodnutia všetky oprávnené osoby.

2

Na stretnutí sa však musí prijať rozhodnutie o vykonaní primeraných zmien súvisiacich s prijatím tretej strany, stanovením jej nominálneho podielu na základnom imaní, zmenou výšky schváleného základného imania a zložením nominálnych podielov ostatných účastníkov spoločnosti. Zaznamenajte toto rozhodnutie do zápisnice zo schôdze.

3

Zmeny, ktoré sa vyskytli, sa musia zaznamenať v zakladajúcich dokumentoch a jednotnom štátnom registri právnických osôb. Za týmto účelom predložte daňovému úradu v mieste registrácie LLC tieto dokumenty: • kópie osvedčení o štátnej registrácii LLC a daňovej registrácie, • výpis z zjednoteného štátneho registra právnických osôb, • kópiu charty a zakladateľskú listinu, • kópiu príkazu na vymenovanie súčasného riaditeľa LLC, ktorý obsahuje údaje o pasoch, • údaje o pasoch tretích strán, ktoré sa pripojili k zakladateľom, • osvedčenie o distribúcii a pomer podielov medzi novým zložením účastníkov.

4

Vedúcemu Federálnej daňovej služby napíšte žiadosť o štátnu evidenciu zmien a doplnení zakladajúcich listín právnickej osoby vo forme č. Р13001, schválenú uznesením vlády Ruskej federácie z 19. júna 2002. 439 (zmenené a doplnené 27. júla 2007) a priložené k nemu uvedené dokumenty. Do 5 pracovných dní odo dňa podania žiadosti musia byť všetky zmeny vykonané v zjednotenom štátnom registri právnických osôb a musíte o tom dostať výpis.

Federálny zákon o spoločnostiach s ručením obmedzeným

Odporúčaná