Obchodné riadenie

Ako naplniť 2 odpady TP

Ako naplniť 2 odpady TP

Video: Waste and Webs | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 10 2024, Júl

Video: Waste and Webs | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 10 2024, Júl
Anonim

Právnické osoby a súkromní podnikatelia, ktorí počas svojich činností čelia potrebe používať, zneškodňovať, zneškodňovať a prepravovať odpad zo spotreby a výroby, musia vyplniť formu federálneho štátneho statického pozorovania 2-TP (odpad). Ako to urobiť rýchlo a správne?

Image

Budete potrebovať

- forma 2-TP (odpad).

Návod na použitie

1

Vyplňte adresu a kódovú časť správy informáciami o právnickej osobe vrátane všetkých častí podniku. Ak sa divízia alebo pobočka podniku nachádza v inej republike, území alebo regióne Ruskej federácie, je potrebné vyplniť časť formulára, aby sa z týchto informácií vylúčili tieto izolované divízie. Vyplňte údaje za tieto jednotky v samostatných formulároch 2-TP (odpad) a predložte ich územným orgánom v mieste pobočky.

2

Vyplňte všetky riadky a stĺpce formulára. V každej bunke by malo byť číslo alebo znak neprítomnosti vo forme pomlčky. Pri vypĺňaní grafu formulára dbajte na dôležitosť ukazovateľov. Vyplňte samostatný riadok pre každý druh odpadu zoskupený podľa triedy nebezpečnosti pre životné prostredie. Čísla riadkov označte trojcifernými číslami. Odpad z triedy nebezpečnosti I od 100 do 199, triedy II od 200 do 299, triedy III od 300 do 399, triedy IV od 400 do 499. V riadkoch 100, 200, 300 a 400 uveďte celkové informácie o množstve odpadu za každú triedu nebezpečnosti.

3

Vyplňte formulár 2-TP (odpad) názov všetkých druhov odpadu podľa triedy nebezpečnosti pre životné prostredie. Doplňte množstvo odpadu, ktoré sa nahromadilo na území podniku za predchádzajúce roky. Uveďte množstvo odpadu, ktoré sa vyprodukovalo počas roka nahlasovania a ktoré pochádza z iných organizácií.

4

Zaznamenajte množstvo odpadu, ktoré bolo počas vykazovaného roka úplne neutralizované. Uveďte množstvo odpadu podľa skupín určenia, ktoré boli počas vykazovaného roku prevedené do iných organizácií. Vyplňte množstvo odpadu, ktoré bolo umiestnené v priestoroch podniku počas vykazovaného roku. Zhrňte a vyplňte informácie o všetkých druhoch odpadu triedy nebezpečnosti I, II, III, IV pre životné prostredie.

5

Vyplňte osvedčenie formulára 2-TP (odpad). Uveďte počet zariadení na zneškodňovanie odpadu vo vlastníctve spravodajskej jednotky. Samostatne uveďte počet zariadení na zneškodňovanie odpadu, ktoré nespĺňajú platné normy. Uveďte celkovú plochu zariadení na zneškodňovanie odpadu vo vlastníctve spravodajskej jednotky.

Odporúčaná