Obchodné riadenie

Ako zarobiť peniaze 8. marca kyticami kvetov

Obsah:

Ako zarobiť peniaze 8. marca kyticami kvetov

Video: Online diskusia: Marketing za koronakrízy - ďalšia fáza 2024, Júl

Video: Online diskusia: Marketing za koronakrízy - ďalšia fáza 2024, Júl
Anonim

V predvečer 8. marca kvitnú ulice ruských miest vo všetkých odtieňoch jari. Kytice pre milované ženy lietajú ako horúce koláče a vo vzduchu fúka sladkou vôňou kvetov a sladkostí

Image

Kvetinové výpredaje

Predaj kvetov na takúto dovolenku sa desaťkrát zvyšuje. Ako sa dá bez takého klasického žánru v ten deň. Tento symbol dovolenky, málokto ignoruje, že hovorí o vytváraní príjmu prostredníctvom ďalšieho predaja alebo predaja kvetov.

Zo všetkých možností je najoptimálnejší ďalší predaj kvetov, ktorý v týchto dňoch bude zarábať peniaze na maximum. Ak to chcete urobiť, musíte najskôr vyhľadať miesto, kde si môžete kúpiť kvety za najlepšiu cenu, t. kúpiť vo veľkom. Druhým krokom je niekoľkonásobne vyšší predaj tovaru.

Ak si kúpite tulipány v dávkach, potom asi 10 až 20 rubľov pôjde za kus. Maloobchodná hodnota je štyrikrát alebo viackrát vyššia. Nakoniec je zisk okolo 300 - 500 percent.

Po predaní niekoľkých tisíc kvetín v predvečer dovolenky si môžete zarobiť dosť veľa peňazí. V zásade sa také obrovské množstvo môže predať veľkým predajcom, ktorí majú v meste desiatky bodov.

Odporúčaná