obchodné

Ako zarobiť peniaze na webových seminároch

Ako zarobiť peniaze na webových seminároch

Video: Peniaze sú všade a 3 spôsoby ako zarobiť okamžite | challenge #2 2024, Júl

Video: Peniaze sú všade a 3 spôsoby ako zarobiť okamžite | challenge #2 2024, Júl
Anonim

Webinár je veľmi populárny spôsob, ako zarobiť peniaze na internete. Rozhodli ste sa vytvoriť webinár a zarobiť si na ňom nejaké peniaze. Už dlho horíte s túžbou zarobiť si peniaze na internete a teraz ste sa dozvedeli o takej modernej metóde, ako je vedenie online školenia alebo webinár. Je chvályhodné, ale samotná túžba nestačí. Je potrebné zvážiť niekoľko dôležitých bodov.

Image

Budete potrebovať

- horúca túžba zarobiť; - odborné znalosti v akejkoľvek oblasti života; - vstavaný prenosný mikrofón a webová kamera; - Platforma pre webové semináre; - 2 hodiny a PowerPoint - elektronická peňaženka.

Návod na použitie

1

V tomto kroku vyhodnotíme, koľko môžete získať predajom svojich znalostí na internete. Poďme sa hádať na základe skutočnosti, že váš prvý webinár bude trvať presne 1 hodinu od vašich poslucháčov. Vysokoškolský učiteľ zarába 300 až 1 000 rubľov za hodinu prednášky v závislosti od svojej kvalifikácie. Navrhujem vychádzať z rovnakých výpočtov. Ak chcete zarobiť najmenej 1 000 rubľov pri predaji prvého webinára, potom nastavením ceny elektronickej letenky na 100 rubľov musíte zhromaždiť publikum s 10 ľuďmi. Nezabúdajte však, že môžete zarobiť peniaze pomocou bezplatného webinára.

2

Na vedenie prvého webinára nemusíte byť vysokoškolským učiteľom. Musíte však byť odborníkom na riešenie naliehavých problémov potenciálnych poslucháčov. Teraz by som chcel uviesť zoznam štandardných hrable, ktoré väčšina začínajúcich podnikateľov sa chystá zarobiť peniaze na predaj webinárov. Zbavte sa iba skutočných potrieb a túžob potenciálnych zákazníkov. Väčšina superinovačných nápadov vynálezcov sa často v skutočnom živote nikdy nezrealizuje. A to všetko len z jedného jednoduchého dôvodu - produkt bude úplne zbytočný pre publikum, pre ktoré je navrhnutý. Mnoho začínajúcich podnikateľov venuje príliš veľkú pozornosť technickej stránke vytvorenia webinára, než komunikuje s potenciálnymi kupujúcimi, aby identifikovali svoje skutočné potreby.

Image

3

Webinár je vytvorený pre publikum, a nie naopak! Klienti sú ochotní zaplatiť peniaze za vyriešenie svojich naliehavých problémov a nie za prekrásne meno webinára. Tu sú 2 jednoduché otázky, ktoré musíte pravidelne klásť potenciálnym návštevníkom vášho webinára: - Akým problémom čelia, čomu sa chcú vyhnúť, čomu sa boja? - O čom snívajú, aký ideálny výsledok by chceli dosiahnuť? Na základe prijatých odpovedí sa pre toto publikum vytvorí webinár. Je to úplne iná záležitosť, ak ste vyriešili problém, ktorý je pre mnohých ľudí neriešiteľný. Napríklad odpovedali na otázku: „Ako sa zoznámiť s dievčaťom?“ alebo „Ako môže nezamestnaná osoba vziať hypotéku?“ Čím viac ľudí hľadá odpovede na takéto otázky, tým viac sa zhromaždíte pre svoj webový seminár.

4

Teraz o technickej stránke vecí. V tomto kroku sa zameriame na vybavenie pre webové semináre. Budete potrebovať mikrofón a v niektorých prípadoch webovú kameru. Fotoaparát a mikrofón zabudovaný do väčšiny notebookov sú celkom vhodné. Ak uskutočňujete prvé vysielanie z domáceho počítača, zakúpte si webovú kameru so vstavaným mikrofónom. Emisná cena sa v tomto prípade pohybuje od 300 do 900 rubľov. Vhodné sú aj slúchadlá s mikrofónom.

Image

5

Teraz o kritériách pre výber lokality. Keďže ste začínajúcim webovým podnikateľom, váš výber s najväčšou pravdepodobnosťou padne na tie stránky, ktoré poskytujú webinárom bezplatnú webovú miestnosť. Ešte lepšie je, ak je samotná webová stránka vybavená službou na predaj vstupeniek na prebiehajúce webináre. Potrebujeme tiež obľúbenú a navštívenú oblasť. Existuje veľa služieb na vedenie webových seminárov.

6

Technická stránka webinára skončila. Teraz si povedzme niečo o vývoji obsahu. Budete potrebovať akýkoľvek program na vytváranie snímok, s ktorými budete sprevádzať svoje školenie. Program PowerPoint 2010 sa najlepšie hodí. Rozdeľte svoj materiál na bloky a vyberte obrázok pre každú informáciu. Na vytváranie tabuliek, zoznamov odrážok a tabuliek použite špeciálnu službu zabudovanú do programu PowerPoint. Na 1 hodinu webinára vyberte zo 40 až 60 snímok, inak budú vaši poslucháči neustále rozptyľovaní od obrazoviek svojich počítačov.

7

Teraz je to na malom. Vytvorte webinár, vyberte vhodný čas pre webinár, odovzdajte snímky a súbory vopred na stiahnutie počas webinárov, ktoré obsahujú ďalšie materiály k danej téme. Nezabudnite si zaobstarať elektronickú peňaženku na výber svojich príjmov z predaja webinárov. Po prvýkrát bude mať Yandex peňaženka. Dostanete ho automaticky pri vytváraní e-mailového účtu v službe Yandex.

Venujte pozornosť

Aby ste sa vyhli prekrytiam, vopred si skontrolujte technické parametre vášho počítača, z ktorého budete vysielať. Najmä Flash Player (musí to byť najnovšia verzia), zvuk mikrofónu, ako webkamera funguje.

Užitočné rady

Dobrý čas a deň v týždni pre webový seminár v Rusku je nedeľa alebo sobota od 10:00 do 16:00 moskovského času. Prideliť najmenej 3 týždne pred webinárom. Toto je optimálna doba na zhromaždenie poslucháčov, najmä ak je váš webový seminár platený. Môžete usporiadať bezplatný webový seminár a nakoniec prezentovať svoje platené produkty, konzultácie alebo služby. Výnosy z takéhoto webinára môžu byť rádovo vyššie ako z propagácie plateného školného.

Odporúčaná