ostatné

Ako zaregistrovať zastúpenie

Ako zaregistrovať zastúpenie

Video: Živé vysielanie: Ako a kde investovať v čase krízy? 2024, Júl

Video: Živé vysielanie: Ako a kde investovať v čase krízy? 2024, Júl
Anonim

Ak chcete otvoriť zastúpenie, mali by ste sa zaregistrovať u daňového úradu v mieste poskytnutia potrebného balíka dokumentov. Zastupiteľský úrad nie je samostatnou právnickou osobou a musí sa naň vzťahovať ustanovenie zakotvené v charte organizácie

Image

Budete potrebovať

  • - dokumenty organizácie;

  • - pečať spoločnosti;

  • - formy príslušných dokumentov;

  • - nájomná zmluva v mieste zastúpenia;

  • - Daňový zákon Ruskej federácie.

Návod na použitie

1

Urobte protokol s uvedením dôvodu a dátumu založenia zastúpenia. Rozhodnutie musí byť podpísané riaditeľom podniku a potvrdené pečaťou organizácie. Na základe tohto dokumentu napíšte vyhlásenie o zastúpení, uistite sa, že je opatrené pečiatkou a podpisom notára.

2

Urobte protokol, ktorý bude uvádzať meno jednotlivca na miesto riaditeľa zastupiteľského úradu, uviesť jeho priezvisko, meno, priezvisko. Overte dokument pečiatkou spoločnosti a podpisom vedúceho organizácie. Na základe rozhodnutia vydať príkaz na vymenovanie riaditeľa zastúpenia, priradiť dátum a číslo dokumentu. Zaistite objednávku pečiatkou spoločnosti a podpisom generálneho riaditeľa podniku.

3

V mene určeného riaditeľa zastupiteľského úradu napíšte plnomocenstvo, v ktorom je uvedená schopnosť konať v mene právnickej osoby (zakladajúcej organizácie) po predložení tohto dokumentu. Zaistite plnomocenstvo s pečiatkou spoločnosti a podpisom generálneho riaditeľa spoločnosti.

4

Rozhodnite o vymenovaní jednotlivca do funkcie vedúceho účtovníka zastupiteľského úradu, v dokumente uveďte jeho priezvisko, meno a patronymické označenie. Zabezpečiť rozhodnutie s pečaťou podniku, podpísanú vedúcim organizácie. Na základe rozhodnutia vydať príkaz na prevzatie funkcie hlavného účtovníka zastupiteľského úradu, uviesť dátum a číslo dokladu. Ubezpečte ho pečaťou zakladajúcej spoločnosti a podpisom vedúceho spoločnosti.

5

Napíśte list spoloćnosti adresovaný dańovému úradu v mieste zalożenia zastupiteíského úradu, v ktorom uvediete, że dańové zaiażenie je na organizáciu, ktorá ju vytvára. Zaistite ho pečiatkou spoločnosti a podpisom vedúceho podniku.

6

Predkladať notársky overené kópie základných dokumentov podniku, notársky overenú kópiu splnomocnenia riaditeľovi zastupiteľského úradu, notársky overenú zmluvu o prenájme zastupiteľského úradu, žiadosť o registráciu na daňovom úrade a vyššie uvedené dokumenty musia byť predložené daňovému úradu v mieste zastupiteľského úradu.

Odporúčaná