obchodné

Aké podnikanie môže byť otvorené pre 100-200 tisíc rubľov

Obsah:

Aké podnikanie môže byť otvorené pre 100-200 tisíc rubľov

Video: Privacy, Security, Society - Computer Science for Business Leaders 2016 2024, Júl

Video: Privacy, Security, Society - Computer Science for Business Leaders 2016 2024, Júl
Anonim

Vytvorenie vlastného podnikania je jedným z najspoľahlivejších spôsobov investovania. S počiatočným kapitálom niekoľko stotisíc rubľov môžete vytvoriť podnik, ktorý bude fungovať mnoho rokov. Z tohto dôvodu je však potrebné vziať do úvahy všetky možné riziká a ukázať svoje silné stránky.

Image

Infobusiness

Skromné ​​množstvo 100 000 rubľov podľa štandardov bežného podnikania sa môže ukázať ako skvelý štart na internete - koniec koncov, mnohí z vašich konkurentov nemajú počiatočný kapitál vôbec. Aby ste nestratili peniaze v sieti, môžete skúsiť založiť firmu bez toho, aby ste peniaze vôbec vôbec používali. Váš kapitál môžete využívať iba „skúmaním pôdy pod nohami“, hodnotením rizík a štúdiom všetkých bezplatných informácií o vytváraní stránok a služieb.

Je rozumné míňať peniaze na internete na nákup najatej pracovnej sily, aplikácií a informácií, ktoré budete používať v projektoch. Usilujte sa o dosiahnutie maximálnej účasti - potom peniaze na reklamu nebudú trvať dlho.

verejné stravovanie

Otvorenie vlastnej kaviarne, bar môže byť dobrou obchodnou voľbou. Najskôr venujte pozornosť konkurencii. Vytvorenie iného stravovacieho zariadenia môže vyriešiť problém celého okresu mesta alebo určitého publika - ale iba ak je umiestnenie správne.

Hlavnými nákladmi kaviarne sú nákup potravín a prenájom. Aj keď v prvom mesiaci možno minúť dvesto tisíc rubľov, je potrebné zohľadniť aj príjmy. Preto musíte túto inštitúciu pred otvorením inzerovať.

Je vhodné hľadať komerčné nehnuteľnosti nie prostredníctvom realitných kancelárií, ale samostatne. Niekedy je možné izbu v centre mesta prenajať bez sprostredkovateľov za malú sumu. Ale na to potrebujete podnik a vytrvalosť. Nájdite oblasť, ktorá bola dlho zatvorená po zatvorení obchodu alebo salónu krásy. Majiteľ tejto miestnosti každý deň stráca peniaze. Pomocou týchto informácií môžete vážne znížiť cenu.

Ďalší predaj, logistika

Ďalší predaj (alebo maloobchod) je jednou z najstarších obchodných foriem. Jeho podstata spočíva v nákupe lacných vecí tam, kde to nie je žiaduce, a ich predaja tam, kde je to potrebné. Pre trvalo udržateľný maloobchod musíte nájsť spoľahlivého dodávateľa, ideálne výrobcu. Továreň môže ponúknuť najnižšie ceny za tovar, ktorý musíte priniesť do svojho mesta (samostatne alebo s pomocou dopravnej spoločnosti). Pomôžete tak ľuďom získať to, čo chcú, a oni sami dostanú percento z tejto transakcie.

investície

Podľa najbohatšieho amerického muža, Warrena Buffetta, „najlepším podnikom je ten, ktorý robia ostatní ľudia.“ Na základe tohto vzorca môžeme dospieť k záveru, že investovanie do akcií, meny alebo iných podnikov je jedným z najrozumnejších prostriedkov na investovanie peňazí. Pravdou by malo byť oddelenie „ruletovej hry“ od premyslenej investície.

Môžete napríklad využiť znalosti a zručnosti profesionálnych investorov - maklérov a podnikateľov so skúsenosťami. Za svoju prácu si berú určité percento zo zisku, ale môžu priniesť aj také dividendy, ktoré nie je možné získať na jednoduchom vkladovom účte v banke (do 10% mesačne). Maklérov nájdete v bankách alebo na burze cenných papierov RTS (ruský obchodný systém).

Súvisiaci článok

Čo je to informačná spoločnosť?

Odporúčaná