obchodné

Kubánske ministerstvo poľnohospodárstva bude pokračovať v implementácii dovozného substitučného programu a bude pomáhať Krasnodarským poľnohospodárom

Kubánske ministerstvo poľnohospodárstva bude pokračovať v implementácii dovozného substitučného programu a bude pomáhať Krasnodarským poľnohospodárom
Anonim

V rámci prebiehajúcej implementácie regionálnej koncepcie výstavby moderných logistických centier na území Krasnodar sa plánuje výstavba najmenej siedmich takýchto zariadení pre potreby miestnych poľnohospodárskych výrobcov.

Image

Podľa tlačovej služby ministerstva poľnohospodárstva a spracovateľského priemyslu Kubanu budú veľkoobchodné distribučné strediská akceptovať skladovanie a ďalšiu distribúciu zeleniny, ovocia a bobúľ pestovaných v Kubane. Toto opatrenie je podľa názoru tej istej tlačovej služby nevyhnutné, pretože regionálni výrobcovia každoročne zvyšujú výnosy.

Na tento účel už zástupcovia regionálneho ministerstva poľnohospodárstva uskutočnili študijnú návštevu v regióne Astrachaň, ktorého orgány sa už viac ako rok zaoberajú výstavbou týchto zariadení. Od roku 2010 je v regióne vybudovaných asi tridsať moderných skladov zeleniny a päť distribučných stredísk, ktoré môžu súčasne uskladniť takmer 150 tisíc ton rôznych rastlinných produktov.

Podobné opatrenie umožnilo poľnohospodárom Astrachánu vytvoriť nové pracovné miesta a zvýšiť produkciu. V budúcnosti budú regionálne orgány naďalej aktívne pomáhať poľnohospodárom v Krasnodarskom území pri vykonávaní dovozného substitučného programu, ktorý je v súčasnosti veľmi dôležitý pre blaho a nasýtenie celého ruského trhu s potravinami.

"Sme radi, že nám nás štát konečne venoval pozornosť. Predtým sme sa v našej krajine a v našom regióne zaoberali právami chudobných príbuzných - málo dotácií, neznesiteľnú konkurenciu a žiadne preferencie, na rozdiel od dovozných dodávateľov. Som veľmi rád, že môžem zaviesť obmedzenia týkajúce sa dodávky z Európy, a ak sa uskutoční referendum, budem hovoriť iba za ich predĺženie, “uviedol Georgy Qucelia, majiteľ malej záhradníckej farmy v Kubane.

Odporúčaná