ostatné

Normy a pravidlá pre navrhovanie objektov

Normy a pravidlá pre navrhovanie objektov

Video: Jak splnit požadavky na obvodové pláště pomocí minerální izolace? (24.5.2017) 2024, Júl

Video: Jak splnit požadavky na obvodové pláště pomocí minerální izolace? (24.5.2017) 2024, Júl
Anonim

V procese navrhovania rôznych projektov, v prácach týkajúcich sa výstavby zariadení, sa musí dodržať SNiP na nadáciách a nadáciách, mimochodom platné dvadsaťosem rokov od roku 1988.

Image

Tieto pravidlá upravujú prácu, priebeh pracovného procesu, ako aj určité nuansy súvisiace s geodetickými prieskumami. Okrem toho musí každé zariadenie spĺňať požiadavky protipožiarnej bezpečnosti.

Všetky zariadenia musia zodpovedať schváleným projektom. Materiály použité v stavebnom procese musia tiež zodpovedať platným predpisom v tejto oblasti. Samozrejme môžete použiť aj iné stavebné materiály, ale v takom prípade je potrebné povolenie stavebníka a zákazníka stavebného projektu.

Aby bolo možné vykonávať prácu skrytého typu, musí byť vypracovaný vhodný akt, v ktorom sú predpísané pracovné metódy, nuansy spojené s kontrolou, napríklad možné odchýlky od určených ukazovateľov. Okrem toho obsahuje SNiP pokyny na poradie výstavby zariadení, pre ktoré je potrebné umelé zníženie vody. Existujú informácie o implementácii drenážneho systému, inštalácii drenážnych systémov, znižovaní odtoku, ďalších údajoch.

V časti, ktorá popisuje základ, by mali existovať parametre vybraní, do ktorých zapadajú určité konštrukčné prvky. Uvádzajú sa údaje týkajúce sa organizácie drenáží, pilotov a vodotesnosti. Vo výklenkoch by mal byť dostatočný priestor pre prácu pre staviteľov, ktorí tam idú. Projektová dokumentácia by mala odrážať parametre pôdy.

Odporúčaná