ostatné

Pravidlá pre výber stánkov európskeho typu v závislosti od ich funkcií

Pravidlá pre výber stánkov európskeho typu v závislosti od ich funkcií

Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2024, Júl

Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2024, Júl
Anonim

Obchodné a reklamné vybavenie, ktoré predstavujú zvislé stojany európskeho typu, je veľmi bežné vďaka vysokej kvalite, prijateľným cenám a maximálnemu ľahkému použitiu. Inzerentov navyše priťahuje nízka hmotnosť, kompaktnosť a optimálna mobilita.

Image

Tieto stánky sú najvhodnejšie pre návrh výstavných, firemných a obchodných podujatí, ako aj výkladov alebo výročí. Na demonštráciu niekoľkých druhov propagačných produktov na jednej udalosti sa odporúča zvoliť súhrnné modely stánkov európskeho štýlu s možnosťou rýchlej výmeny fotografických panelov.

Umožňujú vám nezávisle zmeniť reklamný imidž pomocou špeciálneho kľúča, ktorý chráni pružinu pred nadmerným napätím a krútením textilného prúžku do základne stojana. Pre rýchlu montáž v preplnených udalostiach sú ideálne vhodné roletové stojany v európskom štýle, ktoré sú vybavené valčekovým systémom, ktorý automaticky poskytuje požadovaný stupeň napätia na fotoplote.

Pre väčšiu stabilitu európskeho stánku v uličných podmienkach alebo na nie príliš rovnom povrchu sa odporúča zvoliť modely s podpornými nohami končiac plochými čiapkami - dnes sú najobľúbenejšie v Európe aj mimo nej. Teleskopický držiak tyčí a konštrukčný znak vo forme špeciálnej platne na spodnej strane stojana na zvinovanie okrem toho pomôžu zaistiť stabilitu reklamného zariadenia.

Odporúčaná