ostatné

Pravidlá pre výber stánkov v závislosti od ich funkcií

Pravidlá pre výber stánkov v závislosti od ich funkcií

Video: Webinár - Autodesk Inventor - iSúčasti a iZostavy (4.7.2014) 2024, Júl

Video: Webinár - Autodesk Inventor - iSúčasti a iZostavy (4.7.2014) 2024, Júl
Anonim

Výstavné stánky sú ideálnym obchodným a reklamným zariadením na predvádzanie informačných plôch. Pomocou týchto hliníkových mobilných štruktúr môžu spoločnosti ľahko informovať potenciálnych zákazníkov o ponúkaných produktoch alebo službách.

Image

Na prezentáciu reklamných návrhov, ktoré vyžadujú kreatívny prístup a farebný dizajn, by ste mali zvoliť modely mobilných pojazdných stojanov s jasným bannerom a neobvyklým tvarom. Ak je rozpočet podujatia na vybavenie na reklamnú výrobu výrazne obmedzený, ideálnym riešením by bol stacionárny stojan štandardného dizajnu. Aby sa demonštrovala reklama v podmienkach ulíc, pri zaťažení vetrom, je žiaduce uprednostniť stabilný a spoľahlivý model európskej normy, zatiaľ čo svojmu produktu môžete dať osobitosť pomocou prémiového dizajnu zvinovacieho stojana.

Ak je účelom reklamnej prezentácie osloviť široké publikum, je lepšie zvoliť obojstranný roll-up model dizajnu, ktorý bude výhodne demonštrovať inzerované výrobky doslova z dvoch strán. Ak je to potrebné, je možné vymeniť fotografický panel na mobilnom zvinovacom stojane za iný bez pomoci odborníkov. Ak sa banner bude neustále pohybovať alebo prepravovať z jedného miesta na druhé, odporúča sa venovať pozornosť zvinovacím modelom stojanov s kalenými puzdrami, ktoré majú najvyššiu triedu spoľahlivosti a praktickosti.

Odporúčaná