Druhy činností

Ktoré výrobky sú najvýhodnejšie na predaj

Obsah:

Ktoré výrobky sú najvýhodnejšie na predaj

Video: NAJLEPŠIE KOZMETICKÉ PRODUKTY 2020 2024, Júl

Video: NAJLEPŠIE KOZMETICKÉ PRODUKTY 2020 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti sa na svetovom trhu predáva široká škála tovaru, z ktorých všetky prinášajú obrovské zisky tak celkovým štátom, ako aj jednotlivým spoločnostiam. Najväčší nárast financií pochádza z potravín, alkohol má druhé miesto na svete, až potom môžeme hovoriť o zdravotných výrobkoch, oblečení a zdrojoch.

Image

Predaj je dnes v Rusku veľmi bežný, pretože je oveľa jednoduchšie usporiadať podnik, ktorý niečo predáva, ale nevyrába. Výroba tovaru si vyžaduje veľké investície, čo vedie k veľkým rizikám, ale je celkom jednoduché usporiadať maloobchod.

Ziskové výrobky

Dnes v Rusku trh s polotovarmi rastie veľmi vážne. Ľudia si začínajú vážiť svoj čas a hľadajú spôsoby, ako sa chrániť pred dlhým pobytom v kuchyni. Široké možnosti ponúkané polovýrobkami sú u spotrebiteľa veľmi obľúbené. Rozpätie v maloobchodných reťazcoch pre tieto výrobky je 15 - 30%, to nie je veľa, ale musíte vziať do úvahy, že človek jej aspoň 3-krát denne, čo znamená, že takéto výrobky sú neustále potrebné. Veľké príjmy sa generujú prostredníctvom obratu.

Hotové výrobky sú veľmi dôležité vo veľkých mestách. Nejde o reštaurácie a kaviarne, konkrétne o obchody, kde si môžete kúpiť teplé jedlo. Oddelenia kaviarní, jedální a obchodov s potravinami ponúkajú niečo, čo už bolo vytvorené. Môže to byť šalát, prvý a druhý chod, pečivo. Toto je možnosť obeda v práci a na večeru s rodinou. Je dôležité, aby sa ceny príliš nezvyšovali, aby boli lacnejšie ako stravovacie zariadenia, aby ľudia chodili k vám, a nie do kaviarne. Zisk môže byť 10 - 20%, ak predávate iba hotové jedlo, alebo 30 - 70%, ak kombinujete predaj iba jedla a varenia.

Rôzne nápoje

Alkohol vždy priniesol dobrý príjem. Napríklad predaj čapovaného piva je dnes veľmi výnosný. Príplatok za penový nápoj je 50%. Súčasne zariadenie často ponúka výrobca, čo znamená, že za otvorenie nie sú žiadne veľké náklady. Ale v tomto podnikaní existuje veľká konkurencia, je dôležité správne umiestniť miesto predaja. V prípade silného alkoholu je marža nižšia a náklady na licenciu by sa nemali ignorovať. Ale vzhľadom na relevantnosť produktu a nedostatok sezónnosti nemôžete zarobiť zlé peniaze.

Šťavy, nealkoholické nápoje, minerálna voda prinášajú dobrý zisk. V tomto prípade sa marža môže pohybovať od 10 do 100%, zatiaľ čo dopyt bude po drahej a lacnej možnosti. V sezóne sa tržby zvýšia desaťkrát, v zime na jeseň, ale ani tieto výkyvy vám nedovolia zlomiť sa. Rozšírením rozsahu vody dovolíte kupujúcemu vybrať si, čo mu nedovolí odísť bez nákupu. Na preplnených miestach budú také body veľmi dôležité.

Odporúčaná