Druhy činností

Je paintball ziskový ako obchod pre provinciu

Obsah:

Je paintball ziskový ako obchod pre provinciu

Video: Our Miss Brooks: Mash Notes to Harriet / New Girl in Town / Dinner Party / English Dept. / Problem 2024, Júl

Video: Our Miss Brooks: Mash Notes to Harriet / New Girl in Town / Dinner Party / English Dept. / Problem 2024, Júl
Anonim

Paintball je veľmi obľúbenou zábavou po mnoho rokov. Vo veľkých mestách boli paintbalové kluby už dlho. Pred začatím podnikania v provincii je však potrebné zhodnotiť potenciálne zisky a možné riziká.

Image

Marketingová analýza

Situácia v každom z ruských regiónov sa môže výrazne líšiť, takže o ziskovosti otvorenia paintball klubu sa môžete rozhodnúť až po marketingovej analýze. Zvážte zloženie a populáciu, určte úroveň a rozdelenie príjmu. Vykonajte prieskumy medzi cieľovými skupinami a pokúste sa zistiť túžbu hrať paintball. Pokúste sa analyzovať hlavné spôsoby trávenia voľného času, ako aj príležitosti na ďalšie outdoorové aktivity v tomto regióne.

Úroveň príjmov sa vo väčšine regiónov nebude výrazne líšiť a spravidla nie je rozhodujúcim faktorom. Ľudia často prideľujú peniaze na zábavu, dokonca aj pri nízkych príjmoch.

Ak po predbežnej analýze nájdete priaznivé prostredie, skúste sa zapojiť do tohto podnikania. Aby však bolo rentabilné, je potrebné zohľadniť množstvo charakteristických znakov práce v provincii.

Vlastnosti otvorenia paintballu v regiónoch

Jednou z hlavných výhod otvorenia paintballu v provincii je schopnosť to urobiť s minimálnymi investíciami. V malých mestách je spravidla veľa miest vhodných na hranie paintballu: opustené alebo predávané za budovy s veľmi nízkou cenou, lesy, voľné územia, ktoré nie sú určené na poľnohospodárstvo.

V hlavnom meste a veľkých mestách existuje vážna konkurencia medzi desiatkami paintball klubov, čo núti podnikateľov ponúkať všetky nové doplnkové služby - od hier v noci až po teplé šatne so sprchami. V provincii, najmä v počiatočnej fáze, môžete urobiť iba základnú sadu klubových služieb, aby ste dosiahli zisk a zdroje na ďalší rozvoj.

Ak chcete zistiť dopyt po paintball v praxi, otvorte ho na základe iného voľného času, napríklad kempingu, jazdeckého klubu a motokár.

Táto metóda pomôže nielen znížiť náklady, ale tiež pomôže lepšie propagovať vaše podnikanie oslovením existujúceho publika.

Odporúčaná