obchodné

Je výhodné obchodovať z druhej ruky

Obsah:

Je výhodné obchodovať z druhej ruky

Video: A Show of Scrutiny | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 2 2024, Júl

Video: A Show of Scrutiny | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 2 2024, Júl
Anonim

Použitý obchod priťahuje nováčikov. Veria, že stačí prenajať izbu, zariadiť podnik, kúpiť niekoľko tašiek tovaru - a môžete začať podnikať. Tento názor je do istej miery spravodlivý, ale rovnako ako každé iné podnikanie má aj second-hand obchodovanie veľa nástrah.

Image

Výhody obchodovania z druhej ruky

Veľkoobchodné second hand sa predávajú lacno. Predajcovia sa stretávajú so svojimi zákazníkmi a umožňujú im skúmať tovar pred nákupom. Spravidla dodržiavajú toto pravidlo: „otvorili dve tašky - kúpte si jednu.“ Toto pravidlo sa uplatňuje na triedený tovar, pokiaľ ide o „originál“, jeho kvalitu nie je možné lokálne overiť. Minimálne množstvo tovaru - z jedného vrecka.

Usporiadanie použitého skladu nevyžaduje veľké investície. Pri návšteve tohto obchodu kupujúci spočiatku neočakáva, že tam bude množstvo zrkadlových vitrín a luxusných pultov. Dizajn môže byť navrhnutý v obmedzenom, hospodárnom štýle: niekoľko šatní so zrkadlami, elegantné pulty, stojany s oblečením. Obchod by mal byť ľahký, čistý a priestranný. Keďže sa second-hand lieči antiseptickými látkami, v miestnosti vždy existuje špecifický zápach, takže majiteľ obchodu sa musí postarať o dobrú ventiláciu.

Obchodné nevýhody

Pri kúpe nie je uvedený „originálny“ postup na kontrolu kvality tovaru. To znamená, že riskujete nákup veľa handier za rozumnú cenu. Predajca vás samozrejme uistí, že tento „originál“ práve dorazil z oblasti na spanie v Anglicku, ale to, čo je v taške, nájdete až po zakúpení tovaru. Pokiaľ ide o triedené použité zariadenie, je to pomerne drahé, takže ho skúsení predajcovia používajú iba na doplnenie existujúceho sortimentu. Záver: Originál musíte zobrať v malých dávkach, v žiadnom prípade by nemali byť v pokušení návrhmi „zobrať viac“.

Použitý obchod má svoje vlastné špecifiká. Ak je zvyšný tovar metlou akéhokoľvek obchodu, v prípade použitých zostatkov je to metla na námestí. Ak neinštalujete flexibilný systém zliav na predaj zvyškov produktu, po chvíli sa každému jednoducho zadusíte množstvo zbytočných vecí. Preskúmajte svojich zákazníkov a ponúknite im, čo chcú.

Odporúčaná