Druhy činností

Pracovné dosky X-Fit

Pracovné dosky X-Fit

Video: Тренировка Step Fit (Максим Курбатов, тренер X-Fit PRO) 2024, Júl

Video: Тренировка Step Fit (Максим Курбатов, тренер X-Fit PRO) 2024, Júl
Anonim

Trh fitness služieb je v súčasnosti jedným z najziskovejších a najsľubnejších. Len pred niekoľkými desiatkami rokov sa Rusi začali zapájať do telesnej zdatnosti, schudli a starali sa o svoje zdravie. Podľa odhadov dnes v Ruskej federácii existuje viac ako 200 fitness klubov rôznych druhov. Uvažujete o otvorení vlastného fitnescentra? Na takýto projekt budete potrebovať veľa peňazí.

Image

Návod na použitie

1

X-Fit Stoleshnikov: Anglické tradície klubového relaxu v novom fitness centre v centre Moskvy.

X-Fit Stoleshnikov - miesto moci v centre hlavného mesta pre tých, ktorí sa usilujú o nové obzory. Päť minút od Kremľa sa nachádza nové fitnescentrum pre svetlých a aktívnych ľudí. Tu sa sústreďuje všetko najlepšie a najpokročilejšie - tu sa rodia trendy. Pracovné dosky X-Fit sú fitnes, ktorý inšpiruje k zmenám.

X-Fit Stoleshnikov je nevyhnutnou položkou na trase obyvateľa metropoly. Toto je koncepčne nový priestor v samom srdci Moskvy, ktorý rozširuje obzory klasického chápania fitnes klubu. X-Fit Stoleshnikov implementuje progresívny prístup k práci s klientmi založený na princípe kondičného koučovania, kombinujúceho filozofiu Body & Mind a metód X-Fit Smart Fitness zameraných na obnovenie prirodzenej biomechaniky tela: každý klient dostáva komplexnú systémovú podporu od univerzálneho trénera v záležitostiach starostlivosti o tele a duševnej rovnováhe. A počas prestávok si môžete oddýchnuť v chill-out atmosfére alebo sa rozsvietiť na párty s najlepšími DJmi v Moskve.

Image

2

Priestor X-Fit Stoleshnikov je rozdelený do štyroch funkčných zón: plnohodnotná telocvičňa, funkčná tréningová zóna s komplexom Synergy, cyklistické štúdio a veľká sála skupinových programov. Všetky programy pracujú na základe patentovaného systému osvedčených tréningových metód X-Fit Smart Fitness, ktorý poskytuje rýchle, efektívne a bezpečné dosiahnutie všetkých cieľov v oblasti fitness - od chudnutia po priberanie na váhe. Wellness centrum X-Fit Stoleshnikov poskytuje špeciálne služby pre rôzne druhy masáží. K dispozícii je solárium, kaskádové sprchy a lejacie vedrá, fínska sauna, hammam a sauna so slanou stenou. Okrem toho má klub výživu.

Image

3

Progresívne cyklistické štúdio so simulátormi Tomahawk vytvára dojem úplného ponorenia vďaka multimediálnej vizualizácii malebných cyklistických trás, projekcie tímu a konkurenčných úspechov a fantastickej hudby. Skupinová školiaca hala je určená na smerovanie tela a mysle a letecký gravitačný výcvik v hojdacích sieťach. Funkčná oblasť so systémami namontovanými na TRX je vhodná na individuálne a skupinové školenie, medzi ktoré patrí aj školenie HIIT. Pýchou klubu je funkčný tréningový priestor s pneumatikami a veslami, rám pre funkčný tréning, s lanom a zdvíhacím zariadením. X-Fit Stoleshnikov je jediný klub, v ktorom sú tréningy TRX, HIIT a cyklistika zahrnuté do základného rozvrhu ako jednoduché skupinové kurzy a sú k dispozícii bez príplatku pre malé skupiny.

Image

4

„V dôsledku kreatívnej spolupráce dizajnérov a odborníkov v oblasti fitness spoločnosti X-Fit sa Stoleshnikov zhromaždil pod strechou historického kaštieľa všetky najlepšie a najrelevantnejšie veci, ktoré môže v súčasnosti fitness priemysel ponúknuť: od plánovania architektúry a vnútorných riešení až po technický obsah a fitnes programy, - komentáre Irina Troska, riaditeľka fitness federálnej siete fitnes klubov X-Fit. - Programy X-Fit Stoleshnikov je kvintesenciou systému Smart Fitness. Tu sú naše najlepšie vývojové trendy: X-Total PRO, X-Race My Ride, HIIT, Pilates a ostatní sú všetci „čo potrebujete na rozvoj funkčných vlastností vášho tela, zvýšenie tónu a získanie emocionálneho výboja, ktorý je nevyhnutný v rytme metropoly.“

5

Od ostatných klubov X-Fit sa Stoleshnikov zásadne odlišuje dostupnosťou iba potrebného vybavenia na riešenie konkrétnych problémov s výcvikom a mimoriadnou úrovňou kvalifikácie personálu. Základné testovacie postupy tu boli nahradené komplexnou telesnou kontrolou InBody, na základe ktorej môžu odborníci urobiť záver nielen o zložení tela, ale aj o svalovej nerovnováhe, čo vám umožňuje upraviť si svoj individuálny program tu a teraz.

6

„Každý tréner“ vedie „svoje oddelenia“ z a do: individuálny plán pre prácu s klientom zahŕňa nielen samotný tréning, ale aj následnú obnovu tela, relaxačnú a psycho-emocionálnu štúdiu, “hovorí Ruslan Panov, odborný metodik a koordinátor skupinových programov pre federálnu federáciu. sieť fitness klubov X-Fit, manažér klubu X-Fit Stoleshnikov - Na odstránenie nerovnováhy svalov v dôsledku funkčných efektov používame najnovšie technológie a techniky, vrátane nahrávania a myofasciálneho uvoľnenia. Výsledkom je krásne zdravé telo a nová úroveň kontroly nad týmto prístupom. Tento prístup k školeniu rieši problémy spojené s nedostatkom fyzickej aktivity, neustálym stresom, emočným hladovaním a nervovým napätím, ktoré je bolestne známe takmer každému obyvateľovi metropoly. ““

7

V X-Fit Stoleshnikov existujú dva typy klubových kariet: komplexná celodenná karta a štúdiová karta, ktorá poskytuje prístup iba k štúdiovému formátu na konkrétnu tému. Čerešňa na torte - hudobné večierky, koncerty, autorské prezentácie a tematické stretnutia. Partnermi otvorenia X-Fit Stoleshnikov boli výrobca vodíkovej vody a prémiovej kozmetiky Enhel Group, zdieľanie áut MATROShCar, Alfa Bank a salóny Black 13. DJs Eva Vos a Konstantin Gaidai vytvorili svojou hudbou večernú atmosféru.

8

Profil spoločnosti X-Fit

X-Fit je najväčšou federálnou sieťou fitnes klubov na medzinárodnej úrovni v segmente prémiových a obchodných tried v Rusku. Je to jeden z troch vedúcich predstaviteľov domáceho fitnescentra.

História X-Fit sa začala v roku 1991, keď bol v Moskovskom parku Lianozovo otvorený jeden z prvých súkromných tenisových klubov v Rusku. Bol to jedinečný projekt svojej doby založený na starých anglických tradíciách elitnej klubovej dovolenky. Tenisový klub sa rýchlo stal populárnym medzi ľuďmi, ktorí ocenia atmosféru útulnosti a pohodlia, pochopia výhody zdravého životného štýlu.

O päť rokov neskôr sa hneď vedľa tenisového klubu objavilo prvé fitnes štúdio, ktoré sa stalo základom budúceho plnohodnotného ultramoderného fitnes klubu s bazénom X-Fit v Altufeve. Ďalší rozvoj siete bol rýchly: v roku 2005 už päť klubov, vrátane jedného regionálneho, fungovalo pod značkou X-Fit, av roku 2010 19 fitnescentier v hlavnom meste a veľkých ruských mestách. Federálna sieť dnes zahŕňa viac ako 80 fitnes klubov v Moskve, Kazani, Voroneži, Volgograde, Rostove na Done, Samare, Novosibirsku, Krasnodarsku, Nižnom Novgorode, Perme a ďalších mestách.

Spoločnosť pôsobí na trhu pod dvoma značkami: zákazníci si môžu vybrať plnohodnotné kluby X-Fit s rozlohou viac ako 2 500 m2 alebo kluby v demokratickom formáte Fit-Studio. V súčasnosti je viac ako 350 tisíc ľudí členmi fitness klubov X-Fit po celej krajine.

V roku 2015 sieť patentovala systém osvedčených metód Smart Fitness vyvinutý odborníkmi spoločnosti, ktorý je základom všetkých školiacich programov X-Fit. V septembri 2017 bol systém aktualizovaný a reštartovaný - Smart Fitness vol. 2.0 platí vo všetkých fitness kluboch v sieti. Spoločnosť založila a prevádzkuje fakultu X-Fit PRO, ktorá zahŕňa desiatky vzdelávacích programov pre profesionálov vo fitness priemysle a široké publikum.

X-Fit má viac ako päťdesiat prestížnych cien, ocenení, diplomov a čestných osvedčení. Medzi nimi: v rokoch 2018 a 2017 sa sieť fitnes klubov stala laureátom ročnej národnej ceny za podporu športu a zdravého životného štýlu „Šport a Rusko“ v nominácii „Najlepší inovatívny fitnes klub“; obchodné ocenenie verejnej aktivity „Najlepšie v Rusku / Best.ru“ - podľa výsledkov za rok 2015 bola sieť X-Fit uznaná ako najlepšia v kategórii „Sieť športových klubov“; „Moskovský podnikateľ - 2016“ a „Moskovský podnikateľ - 2015“ v kategórii „najlepšia sieť fitness klubov v Moskve“; „Moskovský podnikateľ - 2014“ v nominácii „Služby v oblasti športu“; "Osoba roka 2011" v nominácii "Za vytvorenie najväčšej siete fitnes klubov" podľa RBC; „Podnikateľ roku 2010“ v nominácii „Služby“ podľa Ernst & Young; diplom Moskovskej vlády „Moskovský podnikateľ“ v nominácii „Lekárske, rekreačné, športové a fitnes služby“; Prvé ruské ocenenie v oblasti krásy a zdravia "Milosť"; Grand Prix „Najlepšie sieťové fitnes centrum“ a mnoho ďalších.

Odporúčaná