Druhy činností

Prečo kúpiť staré chladničky drahé

Obsah:

Prečo kúpiť staré chladničky drahé

Video: Comparing the Allett Liberty 35 + the Allett Liberty 43 Battery Powered Cylinder Lawn Mowers (4K) 2024, Júl

Video: Comparing the Allett Liberty 35 + the Allett Liberty 43 Battery Powered Cylinder Lawn Mowers (4K) 2024, Júl
Anonim

V západnej Európe a Amerike likvidujú zastarané domáce spotrebiče špeciálne spoločnosti, ktoré za to musia platiť navyše. V Rusku sa jednoducho prepraví na skládku. Alebo sa predávajú prostredníctvom reklám, ktoré sľubujú dobrú cenu za starú chladničku. Kam sa dostanú tieto staré chladničky?

Image

Mýty o kúpe starých chladničiek

Prvá vec, ktorá príde na myseľ, je skutočnosť, že staré chladničky sa kupujú na diely. Je to logická myšlienka, pretože napríklad existujú mechanici automobilov so zlatými rukami, ktorí z dvoch zbitých „centov“ zbierajú jeden celok - prečo by nemali byť takí páni v oblasti chladiacich jednotiek? V skutočnosti je to veľmi zriedkavé, ak sa tak stane. Neexistujú takmer žiadni majstri-nadšenci sovietskej éry, sú len medzi reenaktormi.

Ďalším populárnym polomytickým nápadom je zmeniť z chladničky kovový šrot. To je čiastočne pravda, ale v zariadení chladničky nie sú takmer žiadne cenné kovy, takže výhodná transakcia bude minimálna, možno ani nebude platiť za vyzdvihnutie. Niektorí považujú nákup starých chladničiek za „drahý“ za typický podvod. Rovnako ako v prípade zariadení na priame použitie, ktoré údajne potrebujú starožitnosti alebo ktoré obsahujú nejaký mimoriadne vzácny kov. Niekto to naštve a snaží sa zarobiť peniaze na ďalší predaj. Pre takýchto nešťastných podnikateľov to nie je nič, a starý odpad sa musí zmeniť na kovový šrot na cent.

Odporúčaná