obchodné

Ako urobiť parkovisko

Ako urobiť parkovisko

Video: BEST a.s. - pokládka dlažby - chodník (Koordinuj.cz) 2024, Jún

Video: BEST a.s. - pokládka dlažby - chodník (Koordinuj.cz) 2024, Jún
Anonim

Problém s umiestnením osobného automobilu sa týka stoviek až tisícov obyvateľov megacities, a preto je vždy potrebné vyhľadávať vhodne umiestnené parkovisko a prináša dobrý príjem. Vybavenie miesta pre autá nie je ťažké, hlavným problémom je získať alebo získať pozemok na vhodnom mieste za výhodných podmienok.

Image

Budete potrebovať

  • - pozemok od 100 metrov štvorcových s vhodnými prístupovými cestami;

  • - povolenie miestnej správy a viacerých inšpekčných organizácií;

  • - miestnosť pre ochranku;

  • - kamerový systém;

  • - niekoľko pracovníkov pracujúcich na zmeny nepretržite pracuje.

Návod na použitie

1

Dohodnite sa so správou mesta na dlhodobom prenájme pôdy - výber pôdy nezávisí len od vášho želania, ani od podmienok, ktoré sú miestne úrady pripravené poskytnúť vám. Je potrebné zobrať pôdu na prenájom na dlhú dobu, pretože ak sa plány majiteľa nehnuteľnosti čoskoro zmenia, riskujete stratu už prospešnej inštitúcie a začatie podnikania znova od nuly. Najlepšie miesta na vybavenie parkovísk by ste mali hľadať v blízkosti miest na spanie a veľkých obytných zón.

2

Koordinovať návrh parkoviska s oddelením architektúry a urbanizmu v miestnej správe, získať povolenie od požiarnej inšpekcie a Rospotrebnadzor. Na organizáciu veľkého parkoviska je často nevyhnutné, aby Výbor pre ochranu životného prostredia alebo iná environmentálna organizácia poskytli svoje „dobré“.

3

Chráňte územie budúceho parkoviska spoľahlivým „mŕtvym“ plotom (zvlášť dôležité pre prímestské parkovanie alebo parkovanie na okraji miest na zle obývaných miestach). Asfalt postavte po celom obvode parkoviska a potom zakryte povrch zeme činidlami, ktoré zabraňujú škodlivým účinkom ropných produktov na životné prostredie (to je povinná požiadavka regulačných orgánov). Vytvorte označenie, rozdelte celú oblasť na samostatné parkovacie miesta a príjazdové cesty medzi ich radmi.

4

Zorganizovať parkovací systém stráženia, na tento účel zariadiť malú miestnosť pre ochranku, nainštalovať video dohľad. Dobrým spôsobom, ako sa zbaviť akýchkoľvek nežiaducich návštevníkov, je viesť register automobilov, do ktorého by ste mali zapisovať čísla ŠPZ všetkých vozidiel a nepovoliť vozidlá, ktoré nie sú zahrnuté v jednom zozname zákazníkov, do parkoviska.

Čo musíte otvoriť strážené parkovisko

Odporúčaná