Obchodné riadenie

Elektronická obchodná platforma: spôsob predkladania ponúk

Obsah:

Elektronická obchodná platforma: spôsob predkladania ponúk

Video: Builderall vs Clickfunnels vs Kartra 2020 (Získajte 4770 $ z bonusov ZADARMO) 2024, Júl

Video: Builderall vs Clickfunnels vs Kartra 2020 (Získajte 4770 $ z bonusov ZADARMO) 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti je účasť na výberových konaniach dôležitým miestom v práci oddelenia obstarávania organizácie. Ak má spoločnosť preukázaný algoritmus pre účasť na výberových konaniach, ktorý začína plánovaním a končí podpísaním zmluvy so zákazníkom, zvýši sa tým úroveň produktivity v organizácii a zabráni sa negatívnym aspektom, ktoré sa vyskytujú pri zriedkavej účasti na výberových konaniach, z dôvodu slabej informovanosti o výberové konanie.

Image

Skutočnosť, že sa obchoduje na dražbe, je jedným zo spôsobov, ako uzavrieť dohodu, ktorá existuje od začiatku rozvoja obchodu. Moderným a jasným príkladom ponuky je stránka verejného obstarávania. Kombinuje všetky elektronické platformy, na ktorých sa vykonávajú transakcie a vykonávajú sa zmluvy na verejné obstarávanie. Ponuky sa konajú nielen na oficiálnych webových stránkach verejného obstarávania, kde zákazníkom môže byť iba štátna organizácia.

Existuje mnoho elektronických platforiem, na ktorých môžu zadávať ponuky súkromné ​​organizácie. Všetky obchodné podlahy na internete fungujú na rovnakom princípe, môžu sa však kvalifikovať ako:

  • komerčné - univerzálne ETP ESTP.RU, ETP GK Rostekhnologii, ETP „Setonline“, ETP Baltiyskaya, ETP „ELECTRO-TORGI.RU“, ETP „GazNeftetorg.ru“ atď.;

  • B2B B2B odvetvia - B2B-Energo, B2B-Stroy, B2B-Auto, B2B-Telecom, B2B-Agro, B2B-Intekhno; Poistenie B2B, B2B-NPK atď.;

  • regionálny - B2B-Ukrajina, ETP Bieloruská univerzálna komoditná burza;

  • firemné - B2B-Vodokanalspb, B2B-Irkutskenergo.

Odporúčaná