ostatné

Funkcie a výhody pojazdných stojanov

Funkcie a výhody pojazdných stojanov
Anonim

Obchodné a reklamné vybavenie, ktoré predstavujú zvinovacie stojany, sa vysoko cení pre svoju kompaktnosť, ako aj pre ľahkú inštaláciu a inštaláciu, ktorá je zabezpečená špeciálnou technológiou, ktorá je základom návrhu. Roll-up stojany sa dajú prepravovať jednou rukou, pretože pri zložení je toto zariadenie na výrobu reklamy malým podlhovastým kufríkom.

Image

V týchto prípadoch sú zabudované bubnové valcové mechanizmy a zvinutý laminovaný foto panel s obrázkom, ktorý je v prípade potreby rýchlo odstránený a nasadený. Mobilné rolovacie stojany sú tiež vybavené malými pružinovými zariadeniami, ktoré uľahčujú montáž a demontáž vďaka automatickému otáčaniu. Inštalácia takéhoto reklamného zariadenia nebude trvať dlhšie ako 1 minútu a na inštaláciu stačí položiť podstavec stojana na rovný povrch, vytiahnuť fotografický panel a pripevniť ho na vrch. Demontáž sa vykonáva v opačnom poradí operácií a na jej vykonanie nie sú potrebné žiadne pokyny.

Najvýznamnejšou výhodou zvinovacích stojanov je ich jedinečný dizajn, ktorý zaisťuje dokonalé rovnomerné napätie fotografického panela s reklamným obrázkom po celej ploche stojana. Zároveň neexistujú úplne žiadne skrútené hrany alebo neestetické zvlnenia, ktoré sa často dajú vidieť na iných reklamných stojanoch. Roll-up stojany teda nie sú len najpohodlnejšie v prevádzke, ale umožňujú vám tiež zvoliť dizajn určitej farby pre určité marketingové rozhodnutia, ako aj vhodné tvary a veľkosti.

Odporúčaná