ostatné

Kde a ako používať kovové kontajnery

Kde a ako používať kovové kontajnery

Video: Detektor kovů Nokta Impact - instruktážní manuál 2024, Júl

Video: Detektor kovů Nokta Impact - instruktážní manuál 2024, Júl
Anonim

V súčasnosti sú kapacity podnikov vyrábajúcich kontajnery, cisterny a zásobníky ponúkané vo veľmi širokom sortimente.

Image

Môžu to byť kovové kontajnery na skladovanie a prepravu rôznych výrobkov, rozdelené podľa typu produktu, umiestnenia po inštalácii, veľkosti, kubickej kapacity a vzhľadu nádrže. Pri štandardných prevedeniach sa vyrábajú štandardné kontajnery. Neštandardné kontajnery požadované pre spracovateľský priemysel sa vyrábajú podľa výkresov alebo technických špecifikácií zákazníka.

Na výrobu kontajnerov sa používajú rôzne druhy ocele s hrúbkou kovovej steny štyri až desať milimetrov. Obojstranný zvarový šev zaisťuje vynikajúcu tesnosť stien nádoby. Výber geometrickej konfigurácie nádrže závisí od želania zákazníka a môže byť otvorený, zatvorený poklopom alebo stropom. V stavebníctve sa kovové kontajnery používajú v vodovodných a čistiarenských zariadeniach a počas podzemného ukladania sú vybavené ochranou proti mrazu.

Arzenál metód na testovanie pevnosti a tesnosti nádrží je veľmi široký a zahŕňa testovanie vzduchom a inými. Montáž kontajnerov sa vykonáva na otočnej stolici v súlade s výkresmi. Vynikajúca kvalita zvárania sa dosahuje vďaka možnosti zvárania švov na stojane v horizontálnej polohe. Protikorózna ochrana vnútorného povrchu nádrže je zabezpečená rôznymi typmi náterov v závislosti od účelu a rozsahu použitia.

Moderné technológie a najnovšie vybavenie poskytujú produkty najvyššej kvality. Použitie špeciálnych nástrojov a moderných radiálnych vŕtačiek nám umožňuje plniť objednávky na vŕtanie otvorov akéhokoľvek priemeru bez ohľadu na zložitosť. Prítomnosť odborníkov na vysokej úrovni pri inštalácii strešnej krytiny, kovových konštrukcií a ďalších špecialistov v stavebníctve ako súčasť personálu závodu predstavuje pre zákazníka ďalšiu výhodu. V tomto prípade nemusíte hľadať samostatnú spoločnosť špecializujúcu sa na strechy a samostatne vykonávajúce stavebné práce. Mať zmluvu s jednou spoločnosťou na celý komplex na výstavbu objektu, počnúc projektom a končiac dodávkou na kľúč, niekoľkokrát znižuje náklady na projekt.

  • http://metalllab.ru/emkosti-metallicheskie-rezervuary-bunkery-kessony-izgotovlenie-i-proizvodstvo/
  • http://sbk.ltd.ua/ru/emkosti/57-emkosti-metallicheskie-izgotovlenie-emkostej.html

Odporúčaná