Druhy činností

Ako otvoriť reklamnú agentúru

Ako otvoriť reklamnú agentúru

Video: Online reklamná agentúra Basta Digital | Matfyzáci vo firmách 2024, Júl

Video: Online reklamná agentúra Basta Digital | Matfyzáci vo firmách 2024, Júl
Anonim

Takmer každý môže otvoriť reklamnú mini-agentúru. To si nevyžaduje žiadne špeciálne priestory ani veľký personál. Predtým, ako začnete prijímať objednávky od zákazníkov, musíte vykonať iba niekoľko jednoduchých postupov.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Osvedčenie o registrácii spoločnosti IP alebo LLC.
  • 2. Kancelárske priestory.
  • 3. Osobný počítač pripojený k vyhradenej internetovej linke, tlačiarni a skeneru.
  • 4.Mini PBX.
  • 5. Počiatočné portfólio (vzorky práce).

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ alebo vytvorte a zaregistrujte spoločnosť s ručením obmedzeným. Je lepšie zvoliť aj prvú možnosť, pretože s vytvorením sídla spoločnosti LLC nebudú zbytočné problémy. A reklamná spoločnosť môže byť založená na súkromnom byte.

2

Rozhodnite sa o rozsahu služieb, ktoré váš „podnik“ poskytne. Malé reklamné agentúry sa často zaväzujú organizovať práce na vývoji layoutov, výrobe reklamných produktov a ich umiestňovaní. Kruh sa však môže zúžiť len na sprostredkovanie služieb.

3

Vytvorte databázu vzdialených zamestnancov, ktorí budú vykonávať „kreatívnu“ prácu. Práca nezávislých „nezávislých“, ktorí nedostávajú platby za pracovné dni, ale za kvalitu konkrétnej úlohy, nám umožňuje efektívnejšie riešiť úlohy, ktorým čelí reklamná agentúra.

4

Pokúste sa čo najskôr nadviazať obchodné vzťahy s tlačiarňami a masmédiami a splniť objednávky agentúry týkajúce sa výroby a umiestňovania reklamy. Príjem reklamnej spoločnosti závisí od podmienok spolupráce s nimi, dobré zľavy na ich služby sú kľúčom k prosperite spoločnosti.

Venujte pozornosť

Pri práci so vzdialenými zamestnancami dôverujte iba tým najdôveryhodnejším a najprofesionálnejším z nich, inak bude ťažké riadiť obchodné procesy.

Užitočné rady

Návrh kancelárie nevenujte veľkú pozornosť - spravidla sa pracovníci reklamnej agentúry stretávajú so samotnými klientmi a ich „základňa“ zostáva v zákulisí.

Ak vaša spoločnosť prijíma objednávky na vytvorenie originálnych kreatívnych riešení, skúste čo najskôr vytvoriť portfólio so vzorkami dokončených prác.

Odporúčaná