obchodné

Ako sa stavia obchod

Ako sa stavia obchod

Video: NOOB vs. PRO STAVIA OBCHOD za 10 SEC / 1 MIN / 5 MIN v Minecraftu! 🛒 2024, Júl

Video: NOOB vs. PRO STAVIA OBCHOD za 10 SEC / 1 MIN / 5 MIN v Minecraftu! 🛒 2024, Júl
Anonim

Po rozhodnutí vybudovať nový obchod budete určite chcieť, aby vyhovoval najmodernejším požiadavkám. V súčasnosti existujú technológie na výstavbu komerčných budov, ktoré kombinujú kvalitu, pohodlie a ekonomické výhody.

Image

Budete potrebovať

Stavebný projekt, ľahké oceľové kovové konštrukcie

Návod na použitie

1

Pre vlastníka pri výbere typu stavby pre obchod sú dôležité najmä také vlastnosti, ako je rýchlosť výstavby, nízke náklady na výstavbu, nízke náklady na položenie základu. Je vhodné, aby tím zložený z piatich alebo šiestich ľudí zvládal stavebné práce.

2

Takéto príležitosti poskytuje technológia výstavby skladu z ľahkých oceľových kovových konštrukcií. Hlavným stavebným materiálom použitým v tejto technológii je profil s vlastnosťami, ktoré jej umožňujú konkurovať tradičným stavebným materiálom.

3

Stavba skladu je v zásade možná na akomkoľvek základe. Ak už máte miesto na výstavbu obchodu, nebudete mať problémy s výstavbou nadácie. Konštrukcia ľahkého pozinkovaného kovu vyžaduje plytké základy. Takáto nadácia vám pomôže ušetriť až polovicu nákladov v porovnaní s tradičnými typmi nadácií.

4

Zostavovanie kovových konštrukcií sa zvyčajne vykonáva vo výrobnom závode, po ktorom sa hotové konštrukcie dodávajú na miesto pripravené na výstavbu skladu.

5

Inštalácia štruktúr pomocou tejto technológie sa môže uskutočniť kedykoľvek v priebehu roka. Použitý profil je odolný proti korózii, pretože je potiahnutý zinkom. Na stavenisku nie je potrebné zváranie. Ťažké zariadenie nie je potrebné, pretože návrhy sú pomerne ľahké. Takto je možné ušetriť za prenájom vybavenia a údržbu veľkého tímu staviteľov.

6

Konkrétny projekt obchodu si môžete vybrať podľa vášho želania v príslušnom katalógu alebo objednávku podľa vlastného uváženia. Vyrobený z odolnej ocele a vysoko kvalitných materiálov vám môže obchod slúžiť mnoho rokov, nevyžaduje zložitú a nákladnú prevádzku.

  • Výstavba obchodov Nová technológia pre stavebné obchody od LSTK
  • náklady na výstavbu obchodu

Odporúčaná