obchodné

Ako získať autoservis

Ako získať autoservis

Video: Danzon - Autoservis Nové Zámky 2024, Júl

Video: Danzon - Autoservis Nové Zámky 2024, Júl
Anonim

Neustále zvyšovanie predaja automobilov je významným dôvodom na otvorenie služby v oblasti automobilov. Je zrejmé, že takáto činnosť bude vždy potrebná, a preto - zisková. Správna registrácia autoservisu je potrebná v prípade nezávislého podnikania od nuly av prípade nákupu hotového podnikania.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - balík povolení a licencie;

  • - vybavenie;

  • - kvalifikovaný personál.

Návod na použitie

1

Oprava, skôr alebo neskôr, bude potrebná pre každé auto, bez ohľadu na to, ako spoľahlivé môže byť. V dôsledku toho bude oprava a údržba automobilov (predajňa náhradných dielov, servis automobilov, umývanie auta) vždy požadovaná, bohatá na zákazníkov a odsúdená na zisk. Dobré predpovede v tejto oblasti okrem toho prináša stabilný rast predaja automobilových zariadení, ktorý sa nielen upokojuje, ale dokonca sa zvyšuje.

2

Ak chcete otvoriť autoopravovku, v prvom rade vyberte miesto budúcej služby (optimálne v blízkosti hlavných ciest, križovatiek, garážových komplexov, čerpacích staníc).

3

Ak chcete otvoriť automobilovú službu, zbierať balík dokumentov: akt štátnej komisie o pripravenosti zariadenia na prevádzku; akt o prijatí a prevode budov autoservisov do prevádzky; uzavretie Federálnej služby pre dohľad nad ochranou práv spotrebiteľov a starostlivosti o ľudí, ktorá potvrdzuje súlad automobilovej služby s existujúcimi hygienickými požiadavkami.

4

Urobte balík povolení na otvorenie autoservisu, ktorého hlavnou je licencia na poskytovanie autoservisu. Vydáva ho Inšpektorát dopravy na základe predbežného spracovania balíka dokumentov. Vydanie tohto dokumentu sa vykonáva po overení zamestnancami licenčného centra o hlavných štruktúrach a liečebných zariadeniach, ako aj po prítomnosti majstrov pracujúcich s klientmi, vyzdobených sanitárnych kníh.

5

Ďalším krokom je výber zamestnancov. Je žiaduce, aby išlo o odborníkov so širokým profilom.

6

Zoberte vybavenie. Hlavnými typmi zariadení pre autoservisy sú: výťahy, zdviháky, kompresory, rôzne stojany (motorový stojan, vyrovnávanie karosérie, brzda, zarovnanie kolies), vyrovnávanie, maľovanie, zváranie, vybavenie na opravu karosérie.

7

Pridelte rozpočet na reklamu: outdoor, mediálne reklamy, letáky.

Venujte pozornosť

Je potrebné zabezpečiť kópiu regulačných dokumentov pre autoservis v rohu spotrebiteľa.

Užitočné rady

Medzi dobré služby umývania auta patrí umývanie auta a chemické čistenie.

Odporúčaná