obchodné

Ako obchodovať so zeleninou

Ako obchodovať so zeleninou

Video: Konfigurátor kuchynky s obchodom ovocia a zeleniny 2024, Júl

Video: Konfigurátor kuchynky s obchodom ovocia a zeleniny 2024, Júl
Anonim

Jedným z druhov obchodu, ktorý je možné vykonávať pri minimálnych počiatočných nákladoch, je obchod so zeleninou. Existuje niekoľko spôsobov, ako môžete vykonávať túto činnosť.

Image

Návod na použitie

1

Najprv musíte nájsť dodávateľov. Ak ste nasadení na predmestí, môžete si kúpiť tovar od poľnohospodárov, ktorí majú súkromné ​​pozemky v domácnosti, alebo môžu uskutočňovať transakcie s družstvami. Ak ste v meste, môžete si kúpiť zeleninu na rastlinných základniach nachádzajúcich sa v meste. Pri výpočte ziskovosti nákupu od konkrétneho dodávateľa nezabudnite vziať do úvahy nielen cenu, ale aj kvalitu výrobkov, ako aj náklady na jeho prepravu.

2

Aby ste mohli obchodovať na trhu, musíte uzavrieť dohodu so správou, ako aj kúpiť vybavenie potrebné na umiestnenie výrobkov. Majte na pamäti, že v tomto prípade budete potrebovať takmer čerstvé lety na čerstvú zeleninu a môže sa vyskytnúť aj prebytok produktov, ktoré ste za deň nemohli predať. Zvážte, ako ho môžete využiť vo svoj prospech.

3

Druhou možnosťou je umiestniť maloobchodnú predajňu do obytnej oblasti, konkrétne prenajať stánok. V takom prípade máte možnosť umiestniť chladiacu jednotku, ale prenájom stajne je zvyčajne drahší ako miesto na trhu. Okrem toho sa bude vyžadovať koordinácia so SES na základe skutočných podmienok na pracovisku, ako aj podmienok skladovania výrobkov.

4

Najúspornejšie a najjednoduchšie je takzvaný „obchod z automobilu“. Aby ste to mohli urobiť, budete potrebovať minibus konvertovaný na prepravu a skladovanie produktov rýchlo sa kaziacich. V prípade tvorby prebytočných produktov, ktoré sa nepredali, bude potrebné ho vybaviť benzínovým generátorom, ako aj chladiacou jednotkou. Auto môžete umiestniť blízko trhu alebo do obytnej oblasti a okamžite začať obchodovať.

5

Nezabudnite, že pre zákonnosť vášho podnikania musíte zaregistrovať právnickú osobu. V súčasnosti je v Ruskej federácii najlacnejšou možnosťou zaregistrovať IP pomocou zjednodušeného daňového systému.

obchod so zeleninou

Odporúčaná