Obchodné riadenie

Kde nájdem dodávateľa tovaru

Kde nájdem dodávateľa tovaru

Video: EBAY-rýchlovka 13) Ako nájsť dodávateľa na tovar? 2024, Júl

Video: EBAY-rýchlovka 13) Ako nájsť dodávateľa na tovar? 2024, Júl
Anonim

Je ťažké nájsť kvalitných zamestnancov, ale ešte ťažšie je nájsť stabilných partnerov, pretože s nikým nemôžete obchodovať.

Image

Návod na použitie

1

Trhy a verejné obchody.

Hľadanie dodávateľov tovaru na trhoch má mnoho výhod. Po prvé, môžete sami skontrolovať kvalitu ponúkaných produktov a vidieť ich skutočnú hodnotu pre kupujúcich, a po druhé, najdôležitejšou výhodou je schopnosť okamžite prediskutovať všetky nuansy spolupráce.

2

Výstav.

Siete výstavných centier pravidelne organizujú výstavy na rôzne témy a odvetvia. Na stánkoch sa môžete dozvedieť viac o ponúkaných produktoch, ako aj zabezpečiť ďalšie stretnutia.

3

Vyhľadajte na webe.

Môžete sa pokúsiť nájsť dodávateľa prostredníctvom internetu. Prvé pozície vo väčšine vyhľadávacích dopytov sú však najväčšími spoločnosťami, ktoré už sú na trhu etablované a ťažko sa zaujímajú o ďalšiu spoluprácu. Malí dodávatelia však nemusia mať svoje vlastné webové stránky.

4

Diskusné fóra.

Ak vyhľadávanie na internete nie je úspešné, potom bude nástenka predstavovať východisko zo situácie, kde môžete buď uverejniť vyhľadávaciu reklamu sami, alebo zobraziť už uverejnené reklamy. Najobľúbenejšie vývesky sú Slando a Avito.

5

Kontaktovanie nákupu databázy.

Ak máte peniaze navyše, môžete skúsiť získať databázu kontaktov z ruky. Táto metóda je dobrá, pretože za relatívne málo peňazí získate dobre rozvinutú základňu, kde sú dodávatelia už pripravení na spoluprácu alebo dokonca na ňu dlho túžia. Mali by ste si však dávať pozor na podvodníkov, ktorí predávajú databázy zastaralých čísel alebo poskytujú kontakty na vedúcich pracovníkov.

6

Elektronická databáza kontaktov.

Rolovanie hromád papierov s menami, adresami a telefónnymi číslami je veľmi drahé. Je oveľa pohodlnejšie mať elektronickú databázu kontaktov s dodávateľmi. Takéto údaje možno nájsť napríklad stiahnutím programu 2gis.

7

Obchodné fóra a výmena skúseností.

Navštívením fór podnikateľov nájdete nielen spoľahlivých dodávateľov, ale aj množstvo užitočných informácií o funkciách vášho podnikania.

Odporúčaná