obchodné

Ako zarobiť peniaze na čerpacej stanici

Ako zarobiť peniaze na čerpacej stanici

Video: Citroën BX - Renovácia rachotin S01E04 (Flipping Bangers) 2024, Júl

Video: Citroën BX - Renovácia rachotin S01E04 (Flipping Bangers) 2024, Júl
Anonim

Finančný úspech čerpacej stanice môže do značnej miery závisieť od okolností, ktoré priamo nesúvisia s kvalitou služby, a dokonca ani od umiestnenia „čerpacej stanice“. O týchto dôležitých detailoch sa môžete dozvedieť buď z vlastnej skúsenosti, ktorá často prichádza príliš neskoro, alebo tak, že sa o ňu postaráte a postaráte sa o tie okamihy, vďaka ktorým je čerpacia stanica skutočne zisková.

Image

Návod na použitie

1

Uzatvorte dohodu o spolupráci v oblasti franšízy s jedným z popredných ropných rafinérií v krajine - pod značkou takejto spoločnosti sa veci vyvíjajú najmenej dvakrát tak úspešne. Príjem získaný v dôsledku takého „rebrandingu“ bude viac ako pokrytie sumy, ktorú mesačne platíte svojmu staršiemu partnerovi, takýto krok je vo všetkých ohľadoch opodstatnený. Je dôležité, aby ste pri výbere patrónovej spoločnosti brali do úvahy polohu najbližších ropných skladov, s ktorými musíte pracovať - ​​pohodlie a rýchlosť dodávky paliva tiež veľa znamenajú.

2

Preskúmajte podrobne podmienky dodávky benzínu z rafinérie, ktorú vám ponúka franšízingová spoločnosť. Predajná hodnota môže napríklad už zahŕňať daň z pridanej hodnoty a daň z predaja výrobkov obsahujúcich ropu, alebo sa môže stať, že tieto dane sa potom budú musieť zaplatiť z rozpočtu vašej čerpacej stanice. Je nesmierne dôležité porozumieť cenám dodávateľa a potom sa nemusieť zamieňať pri vlastnom účtovníctve, pretože pri nesprávnych výpočtoch strácajú zisky.

3

Postarajte sa o ochranu a bezpečnosť svojej čerpacej stanice - každý incident môže nielen preškrtnúť všetky súčasné príjmy, ale tiež vás privedie do dlhovej diery. Týka sa to nielen incidentov trestnej povahy (čo nie je neobvyklé na prímestských cestách), ale aj bezpečnostných opatrení pri práci s palivom. Podpíšte zmluvu s bezpečnostnou spoločnosťou, vybavte budovu prevádzkovateľa nepriestrelným sklom, dodržujte všetky protipožiarne predpisy a poučte personál.

4

Ušetrite na mzdách zamestnancov organizovaním školení pre nových zamestnancov - je výhodnejšie trénovať zamestnancov bez skúseností, ako sa prispôsobiť očakávaniam platov skúsených prevádzkovateľov čerpacích staníc, ktorí tiež vedia, ako zorganizovať prácu „pre svoj vlastný prospech“ na benzínovej stanici. Takáto politika pri práci so zamestnancami výrazne zvýši ich vlastné zisky a vytvorí pracovné miesta pre obyvateľov okolitých osád, ktorí často trpia nezamestnanosťou. Je to také jednoduché opatrenie pri správe čerpacej stanice, ktoré vám umožňuje získať dobrú dynamiku, dosiahnuť hranicu návratnosti a začať dostávať hmatateľný príjem.

  • Čo chceš? Benzínové alebo kompresorové oleje? alebo Ako zarobiť peniaze na benzínovej stanici
  • Vysnívaná práca alebo denný život na benzínovej stanici

Odporúčaná