Druhy činností

Ako vytvoriť šijaciu výrobu

Ako vytvoriť šijaciu výrobu

Video: 25 TOTALLY COOL DIY PHONE CASES 2024, Júl

Video: 25 TOTALLY COOL DIY PHONE CASES 2024, Júl
Anonim

Šitie je jedným z najziskovejších podnikov. Šijacie odevy, posteľná bielizeň a uteráky sú už dlho populárne, čo následne vytvára v tejto oblasti vysokú konkurenciu. Ak chcete, aby sa vaše výpočty zisku splnili, zoberte výrobu odevov vážne - s kalkulačkou v ruke as vypracovaným obchodným plánom. Výroba šitia poskytuje dobrý výkon, ak je umiestnená na priemyselnej úrovni.

Image

Budete potrebovať

  • - šijacie zariadenia (šijacie stroje, overloky, gombíkové stroje, strihacie zariadenia a stoly);

  • - balík dokumentov na registráciu spoločnosti.

Návod na použitie

1

Najlepšia voľba pre začatie výroby šitia, ak ste s ňou už oboznámení aspoň povrchne. Ak ste šili oblečenie pre seba a svojich blízkych, potom niektoré podrobnosti o šití už viete. Ak chcete zorganizovať šitie v priemyselných veľkostiach, musíte poznať hlavné fázy výroby. Existuje veľa šijacích technológií a je potrebné ich študovať v skutočnosti. Prihláste sa na kurzy šitia alebo si preštudujte literatúru.

2

Preskúmajte trh s výrobou odevov: potrebujete stabilný dopyt po výrobkoch, ktorých výroba sa rozhodnete robiť. Podnik môžete získať späť iba na produktoch požadovaných na trhu. Analyzujte konkurentov - to sa dá urobiť telefonicky a predstaviť sa ako potenciálny zákazník.

3

Premýšľajte o finančných záležitostiach. Na organizovanie šijacej výroby budete potrebovať dostatočné množstvo finančných prostriedkov. Možno budete potrebovať bankový úver.

4

Vyberte si priestory potrebné na šitie. Musíte hľadať priestrannú izbu, v ktorej môžete umiestniť všetko vybavenie, suroviny a hotové výrobky a zorganizovať prácu pre zamestnancov. Ako možnú alternatívu môžete zvážiť rozdelenie domácich úloh medzi krajčírky. V takomto prípade ušetríte v priestoroch dielne, ale budete musieť pracovníkovi dodať všetky potrebné materiály.

5

Nákup potrebného šijacieho zariadenia. Náklady na všetky stroje sú dosť vysoké, takže väčšina vášho počiatočného kapitálu sa použije na nákup vybavenia.

6

Zoberte pracujúci personál. Ak už máte kruh známych šikovných švadlena. Ak stále nie je dostatok pracovníkov, inzerujte v miestnych novinách alebo v televízii. Môžete požiadať personálnu agentúru o pomoc alebo vytlačiť reklamy na zverejnenie na dverách domov.

7

Zhromaždite požadovaný balík dokumentov a zaregistrujte sa na daňovom úrade. Nájdite prvých zákazníkov a úspešne s nimi vyjednajte. Začnite vykonávať svoje prvé objednávky.

Užitočné rady

Vyhľadajte dobrého účtovníka s čistou povesťou vo vašej firme. To vám ušetrí veľa problémov.

Odporúčaná