obchodné

Ako otvoriť galériu umenia

Ako otvoriť galériu umenia

Video: Recept na umenie / Noc múzeí a galérií 2020 2024, Júl

Video: Recept na umenie / Noc múzeí a galérií 2020 2024, Júl
Anonim

Ak máte vášeň pre umenie a máte dobré pracovné skúsenosti, môžete si zorganizovať vlastnú galériu umenia. Vyžaduje si to tvrdú prácu a obetavosť, až potom vaše podnikanie začne prinášať dobrý príjem.

Image

Návod na použitie

1

Chat s majiteľmi umeleckej galérie. Je lepšie, ak sa nachádzajú v inom meste a nekonkurujú vám. Môžu vám poskytnúť tipy, ako začať. Taktiež vám povedia, na čo treba dávať pozor, ktorým problémom by ste sa mali vyhnúť. Dohodnite si schôdzku na vlastné náklady ako poďakovanie za váš čas.

2

Získajte potrebné financovanie. Na tento účel budete musieť vypracovať podrobný obchodný plán. Investori nezohľadnia váš návrh, ak nebude dokument vypracovaný správne. Ak máte dobrú úverovú linku v miestnej banke, bude pre vás oveľa ľahšie získať pôžičku. Môžete požiadať o osobitný grant, pretože vaša inštitúcia má príležitosť stať sa dôležitou pre mestskú časť.

3

Nájdite vhodné miesto. Kontaktujte realitného agenta a zistite aktuálny cenový rozsah. Uistite sa, že galériu navštívi dostatočný počet ľudí a okolie zodpovedá rozjímaniu o umení.

4

Kúpte si obrazy od známych umelcov do svojej galérie. Obrazy si môžete kúpiť priamo alebo ich umiestniť na zásielku. Môžete tiež uzavrieť zmluvu s umelcami a vziať ich na trvalú spoluprácu. Správy, že slávni umelci pracujú vo vašej galérii, budú mať veľmi priaznivý vplyv na jeho popularitu.

5

Nastavte rozvrh slávnostného otvorenia galérie. Investujte dosť do reklamy, inak nikto nebude vedieť o existencii vašej inštitúcie. Čas otvorenia jednej z nadchádzajúcich výstav. Vložte reklamu do miestnych novín a nechajte ju znieť v rádiu. V tlačiarni si môžete objednať reklamu na stenu a umiestniť ju na mestské plagáty.

Odporúčaná