Druhy činností

Ako otvoriť telocvičňu

Ako otvoriť telocvičňu

Video: V Čadci vybudujú novú telocvičňu za viac ako 600 tisíc eur 2024, Júl

Video: V Čadci vybudujú novú telocvičňu za viac ako 600 tisíc eur 2024, Júl
Anonim

Tri hlavné zložky úspechu telocvične sú jej pohodlie, výhodná poloha pre návštevníkov a absencia konkurenčných zariadení v okolí. Pridajte k tomu kvalifikovaného a „charizmatického“ inštruktora a obyvatelia celého okresu, ktorí sa starajú o svoje zdravie a vzhľad, doslova „prepadnú“ dav do vašej posilňovne.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Priestory od 100 m2, prevedené do nebytového fondu a konvertované v súlade so osobitne navrhnutým projektom
  • 2. Sada simulátorov a pomocných zariadení pre halu
  • 3. Niekoľko inštruktorov s hodinovou mzdou
  • 4. Správca, ktorý pracuje trvalo
  • 5. Reklamné médiá vyvinuté odborníkmi

Návod na použitie

1

Objednajte si projekt sanácie priestorov, ktoré vlastníte alebo ktoré ste si prenajali na vybavenie telocvične. Projekt bude potrebné koordinovať v správe mesta, na oddelení architektúry a urbanizmu, ako aj v požiarnej kontrole a v centre hygieny a epidemiológie. Hlavné požiadavky na telocvičňu sú od 100 m2, výkonný ventilačný systém, nepretržitý systém zásobovania vodou (bez sprchy s teplou vodou, okamžite stratíte väčšinu svojich zákazníkov).

2

Zostavte si zoznam simulátorov, ktorými ste vybavili miestnosť, a pokračujte od výpočtu 5 m2 plochy pre jeden simulátor. Je ťažké si predstaviť telocvičňu pre mužov bez činky, disky a stojany za ňu, tréner hrudného svalu, šikmú lavicu na posilnenie brušných svalov. Spoločnosti dodávajúce vybavenie pre telocvične poskytujú podrobné ilustrované katalógy simulátorov - stačí si vybrať tie, ktoré by ste chceli vidieť vo svojej inštitúcii.

3

Rozhodnite sa, kto vám pomôže pri „liečení“ tých, ktorí chcú posilniť svoje svaly a schudnúť. Jeden alebo dvaja hodinoví inštruktori nie sú všetko, čo je potrebné na zabezpečenie prevádzky telocvične. Prinajmenšom potrebujete správcu, a ak nemôže prevziať zodpovednosť za účtovníctvo, potom účtovník (prípadne prichádzajúci). Budete musieť vybrať týchto špecialistov čo najúplnejšie a uvedomiť si, že osud vášho podniku závisí od ich konania.

4

Naplánujte propagáciu, ktorá prinesie informácie o vašej telocvični cieľovému publiku. S najväčšou pravdepodobnosťou žije väčšina vašich potenciálnych zákazníkov v okolí - prvým krokom by preto malo byť rozdelenie letákov. Ďalším krokom, ktorý je v tejto fáze opodstatnený, je vytvorenie stĺpov a nadstavieb s oznámením o otvorení haly, ktoré musia byť umiestnené neďaleko od samotnej inštitúcie.

Užitočné rady

Hudba alebo ukážka videozáznamov o kulturistike pomôže vytvoriť príjemnú a primeranú atmosféru v telocvični - preto sa uistite, že vaša inštitúcia má obrazové a zvukové vybavenie.

Ako ďalšie rekreačné príležitosti pre návštevníkov telocvične môžete usporiadať masážnu miestnosť - vďaka nemu sa príjem z inštitúcie výrazne zvýši.

Skúsené tipy: otvorenie fitnescentra

Odporúčaná