ostatné

Rok Nisanov a Zarah Iliev zorganizovali veľkú oslavu na počesť narodenín nákupného centra „Európska“

Obsah:

Rok Nisanov a Zarah Iliev zorganizovali veľkú oslavu na počesť narodenín nákupného centra „Európska“
Anonim

Začiatkom novembra Rok Nisanov a Zarakh Iliev oslávili narodeniny Európskeho nákupného centra, jedného z najnavštevovanejších na svete

Image

Európsky rozsah pôsobnosti

„Európska“ je jedným z hlavných zariadení skupiny spoločností na Kyjevskom námestí. Keď sa však nákupné a zábavné centrum otvorilo v blízkosti stanice metra Kievskaya, nikto zatiaľ nevedel, že sa objekt stane tak populárnym a doslova zaujme jedno z miest na zozname moskovských atrakcií.

Samotná budova má zaujímavý dizajn. SEC Evropeisky je postavený z prírodného kameňa, hliníka a skla v tvare trojuholníka s východmi zo všetkých strán. Na fasáde budovy sa usadili sklenené polkruhové vitríny na úrovni druhého poschodia a konštrukcie vo forme oblúkov, ktoré slúžia na umiestňovanie reklamných plagátov. Vo vnútri budovy je 8 úrovní, z ktorých dve sú pod zemou. Všetky poschodia centra sú starostlivo navrhnuté a vybavené najmodernejšou technológiou pre pohodlie každého návštevníka. V obchodnom centre je niekoľko zón pomenovaných podľa názvov európskych hlavných miest: Rím, Paríž, Berlín, Londýn a Moskva. Tento zaujímavý objekt Moskvy zapadá mnoho módnych butikov, obchodov, kín, fontán a dokonca aj klziska. Špecialisti venujú osobitnú pozornosť skutočnosti, že „európsky“ Rok Nisanov a Zarakh Iliev sa stal pre Moskvu špeciálnym príkladom veľkého verejného priestoru pre voľný čas rodiny.

Narodeniny legiend

Tento rok boli sviatky naplánované na 1. a 2. novembra. Dovtedy sa vykonali zlepšovacie práce. Fasáda európskej budovy bola zrekonštruovaná, pričom konštrukčné materiály boli nahradené inovatívnymi žiaruvzdornými nátermi, slávna fontána s farebnou hudbou pred obchodným centrom bola aktualizovaná a všetky okolité oblasti boli modernizované.

Narodeniny boli slávne, hostia nákupného centra boli nepretržite spokojní s vystúpením známych ruských umelcov a známych tanečných skupín. Okrem toho sa počas prázdnin v „európskych“ návštevníkoch mohli pozerať módne prehliadky populárnych značiek a módnych návrhárov, ako aj zúčastňovať sa zaujímavých majstrovských kurzov, zúčastňovať sa rôznych kozmetických štúdií, interaktívnych podujatí a aktivít. O darčeky sa starali aj Rok Nisanov a Zarah Iliev - tradične sa organizovali skvelé ceny, z ktorých hlavným boli dve prémiové vozidlá.

Kľúč k úspechu

Odborníci sa často nezhodujú na dekoratívnych a architektonických rozhodnutiach nákupného a zábavného centra „Európska“. Ale aj napriek tomu, že sa ich názory niekedy vzájomne protirečia, vždy sa zhodujú na jednej veci: „Európska“ je vynikajúcim príkladom úspešného rozhodnutia využívať mestský priestor.

Potvrdzujú to aj pravidelní návštevníci centra, pre ktorých Rok Nisanov a Zarakh Iliev sami vytvorili „európsky“. Mnohí návštevníci poznamenávajú, že v nákupnom centre je vždy zaujímavé tráviť čas a pohodlne nakupovať, aj keď sú preplnené, ale nikdy nie je pocit preplnenia. Niet divu, že čo sa týka dochádzky, „Evropeisky“ preruší všetky záznamy takmer od prvých mesiacov práce. A to je najlepší dôkaz, že komplex nie je bezdôvodne zahrnutý do desiatich najlepších projektov roka od Nisanov a Zarakh Iliev, ktorí nielen vytvorili moderné multifunkčné centrum, ale sa stali aj zakladateľmi nového mestského trendu. Kľúčom k úspechu vývojárov je inovatívny prístup a marketingová stratégia.

Na základe materiálov z KP.ru

Odporúčaná