obchodné

Chloe Kardashian: životopis a podnikanie

Obsah:

Chloe Kardashian: životopis a podnikanie

Video: Khloé's Headlights Are on Full Display at Kourtney Kardashian's Birthday | KUWTK Bonus Scene | E! 2024, Júl

Video: Khloé's Headlights Are on Full Display at Kourtney Kardashian's Birthday | KUWTK Bonus Scene | E! 2024, Júl
Anonim

Sloboda ženy v rámci zavedených tradícií, relatívny pojem. A veľmi podmienečné. V mnohých oblastiach naďalej dominujú muži. Chloe Kardashian, ktorá má východné korene, presvedčivo preukazuje nezávislosť žien v západnej civilizácii.

Image

Počiatočná poloha

V populárnej ruskej piesni sú slová o ženskom šťastí - keby som bol vedľa nás roztomilý a pre naše dievča by už nič viac nebolo potrebné. Úplne odlišný prístup ukazujú ženy vychovávané v demokracii. Chloe Kardashian sa narodil 27. júna 1984 v obyčajnej americkej rodine. Rodičia v tom čase žili v známom Los Angeles. Z Arménska prišli do Ameriky otcovia. Z pohľadu matky sú viditeľné holandské a škótske korene. Dá sa oprávnene povedať, že Chloe je medzinárodného pôvodu.

V biografii obchodnej ženy sa uvádza, že v detstve bola úplným dieťaťom. Táto skutočnosť jej priniesla veľa nepríjemných momentov. Keď malo dievčatko päť rokov, odišli sa otec a matka. Pre človeka, ktorý vyrastal v bežných podmienkach, nie je ľahké predstaviť si, ako deti žijú v rodinách s jedným rodičom. Chloe nedostal formálne vzdelanie. Bola vyškolená na prácu v domácnosti, vykonávanie výpočtov, prijímanie pôžičiek a včasné platenie. Od mladého veku Kardashian pozorne sledoval módne trendy v odevoch a make-upe.

Zdieľajte podnikanie

Chloe má dve otcovské sestry - Kim a Courtney. Spája ich úprimná láska a vzájomná náklonnosť. Staršie sestry sa už dlho nachádzajú ako sociality. Festivaly, súťaže, paparazzi - to je ich prostredie. Chloe sa považuje predovšetkým za obchodnú ženu. Aj keď vonkajšie údaje o nej, ako sa hovorí, Boh neurazili. Sestry podnikajú spoločne. Vlastnia reťazec obchodov vo viacerých mestách. Nezávislí odborníci poznamenávajú, že spoločnosť Kardashian Corporation neprináša svojim majiteľom príliš veľké, ale stabilné príjmy.

Chloe nielen robí kariéru v podnikaní. Aktívne sa podieľa na environmentálnom hnutí. S jej účasťou sa vyvinula zubná pasta na báze prírodných zložiek. Mladšia sestra má čas zúčastniť sa televíznych relácií. Pred nejakým časom sa v Kardashianskej rodine rýchlo stala populárnou v televízii. Práca v televízii podľa očakávania prinesie rodinnému podniku aj hmatateľný príjem. Chloe napísal knihu „Silne vyzerať lepšie nahý“, ktorá sa stala bestsellerom.

Odporúčaná