ostatné

Ako získať milión

Ako získať milión

Video: Jak získat milion free expů / 1.000.000 volných zkušeností │World of Tanks 2024, Júl

Video: Jak získat milion free expů / 1.000.000 volných zkušeností │World of Tanks 2024, Júl
Anonim

Stáva sa, že existuje takmer všetko, čo je potrebné na vytvorenie vlastného výnosného podnikania: skvelý nápad, obchodný plán, spoľahlivý partner, potenciálni zákazníci … Nielen jedna vec - peniaze. A potrebujete „len“ milión. Kde ju získať?

Image

Návod na použitie

1

Hlavnými zdrojmi finančných prostriedkov pre podnikanie môžu byť:

1. vlastné zdroje;

2. pomoc príbuzných a priateľov;

3. bankové pôžičky;

4. externí investori, obchodní anjeli;

5. finančné prostriedky od iného podniku.

2

Aspoň časť peňazí nájdete vo vrecku. Premýšľajte o tom - čo je zbytočné, ale drahé? Napríklad predajom starého zahraničného automobilu môžete zarobiť najmenej 100 000 rubľov (to znamená, ak je auto úplne staré). Bude to desatina potrebných investícií. Môžete sa stať vašim osobným finančným manažérom a analyzovať príjmy a výdavky prijaté v priebehu mesiaca. Vždy sa nám zdá, že míňame peniaze navyše, avšak pri analýze našich minimálne mesačných, dokonca aj týždenných výdavkov, môžeme pochopiť, že to nie je úplne pravda. Ak teda prepnete do režimu určitých úspor a neutrácate peniaze za veci, ktoré nie sú veľmi potrebné, môžete tiež ušetriť nejaké peniaze.

3

Nikto z nás sa nechce pýtať, ale v prípade, že potrebujete pre podnikanie milión rubľov, je rozumné premôcť sa bez ohľadu na to, aké je to ťažké. Urobte si zoznam všetkých svojich príbuzných a priateľov a urobte si čas na to, aby ste sa všetci mohli stretnúť (pri osobnom stretnutí ľudia častejšie požičiavajú peniaze ako počas telefonického rozhovoru alebo ešte viac korešpondenciou). Povedzte nám o svojom podnikaní - nech sa ich oči rozptýlia z vášho skvelého nápadu. Možno, že žiadosť o peniaze je trochu drzá, ale potrebujete finančné prostriedky, nie názor niekoho iného.

4

Bankové pôžičky sú zložitejšie. Napriek tomu, že v mnohých mestách sa v súčasnosti začínajú programy sociálnych pôžičiek a pôžičiek pre malé podniky, získanie pôžičky v skutočnosti nie je ľahké. Na získanie úveru budete potrebovať veľmi kompetentný podnikateľský plán, ako aj schopnosť ísť do banky a pokúsiť sa získať úver. Na to sú zase potrebné silné nervy. Ak chcete začať, zostavte zoznam bánk, ktoré sú pripravené poskytnúť pôžičku za najvýhodnejších podmienok. Začnite s nimi.

5

Investorov možno nájsť prostredníctvom svojich priateľov, ako aj prostredníctvom internetu. Uverejňujte informácie o tom, čo hľadáte investora, nezávisle zbierajte údaje o ľuďoch a spoločnostiach, ktoré sú pripravené investovať do určitých projektov. Aby ste presvedčili investora, že vás potrebuje, budete potrebovať, podobne ako banka, kompetentný obchodný plán. A tiež schopnosť presvedčiť a páčiť sa, pretože veľa závisí od osobného dojmu, ktorý na investora urobíte.

6

Keď otvoríte inú firmu, môžete získať milión na podnikanie - bez investícií. V súčasnosti existuje mnoho takýchto podnikov. Ak vám nevyhovuje žiadna z vyššie uvedených metód, môžete sa pokúsiť založiť firmu, ktorá nevyžaduje veľké investície (napríklad vytváranie a propagáciu webových stránok), zarobiť na tom peniaze, a potom investovať peniaze, ktoré ste zarobili do svojho vysnívaného podnikania. Na tento účel však musíte nájsť predstavu o podniku bez investícií.

Odporúčaná