ostatné

Ako zariadiť izbu

Ako zariadiť izbu

Video: nabbi radí | 4. diel: Ako zariadiť detskú izbu 2024, Júl

Video: nabbi radí | 4. diel: Ako zariadiť detskú izbu 2024, Júl
Anonim

Po získaní nebytových priestorov od predchádzajúceho vlastníka musíte zaregistrovať jeho vlastníctvo. Bez tohto postupu nemôžete právne nakladať so získanými nebytovými priestormi. Potrebné doklady sa musia predložiť územnému členeniu Rosregistration slúžiacim na adresu, kde sa nachádzajú vaše priestory.

Image

Budete potrebovať

  • - kópie majetkových dokladov preukazujúcich vlastníctvo priestorov predchádzajúceho vlastníka;

  • - kúpna zmluva;

  • - výpis z Jednotného štátneho registra;

  • - katastrálny pas priestorov;

  • - prijatie platby štátnej dane;

  • - výpis zavedeného formulára (formulár môžete prijať a vyplniť na mieste).

Návod na použitie

1

Pri uzavretí kúpnej zmluvy odoberte predávajúcemu aj kópie všetkých dokladov o vlastníctve, ktoré má k dispozícii, a dohodnite sa na možnosti poskytnutia originálov v prípade potreby. Bez týchto dokladov vám nebude prijatá žiadosť o registráciu vlastníctva, ktorá vám sťaží zákonné využívanie nadobudnutých priestorov.

2

Požiadajte vlastníka priestorov, aby získal výpis z Jednotného štátneho registra práv k nehnuteľnostiam a obchodom s nimi (USRR) v územnom členení Rosregistration av ZINZ - katastrálny pas zakúpených priestorov.

3

Zaplaťte štátny poplatok za registráciu vlastníctva priestorov. Jeho aktuálnu veľkosť a podrobnosti o prevode peňazí nájdete v územnom členení mesta Rosregistration. Ak zaregistrujete svoje vlastníctvo, môžete platiť prostredníctvom Sberbank. Pri podaní žiadosti o spoločnosť musíte zaplatiť v mene právnickej osoby z jej bežného účtu. Ak ste zakladateľom spoločnosti, môžete uskutočniť platbu prostredníctvom Sberbank vo vašom vlastnom mene, ale v platobných údajoch musíte uviesť, že to robíte na základe zmluvy o pôžičke so spoločnosťou. Ak sa tieto podmienky nedodržia, potvrdenie sa neakceptuje.

4

Vezmite všetky uvedené dokumenty a kúpnu zmluvu počas pracovnej doby na územné oddelenie Rosregistration a uveďte adresu miesta zakúpených priestorov.

5

Vydať plnomocenstvo, ak zveríte dizajn priestorov tretej strane vrátane zamestnanca spoločnosti alebo ak konáte v záujme spoločnosti bez práva podpisovať bez plnomocenstva. Splnomocnenie fyzickej osoby je overené notárom, podpis právnickej osoby a tlač sú pre právnickú osobu dostatočné. Splnomocnenie by v tejto súvislosti malo naznačovať, že jeho predkladateľ je poverený doručovaním a prijímaním dokumentov štátnym orgánom o vydávaní vlastníckych práv, podpísaní potrebných dokumentov a zastupovaní záujmov spoločnosti. Funkčné obdobie môže trvať až tri roky, ale máte právo určiť kratšiu.

6

Vyžiadajte si divíziu Rosregistration žiadosť o registráciu vlastníctva nebytových priestorov a vyplňte ju.

7

Po 30 dňoch dostanete potvrdenie o vlastníctve areálu.

Odporúčaná