Druhy činností

Ako otvoriť mobilný telefón

Ako otvoriť mobilný telefón

Video: Návod: Jak zprovoznit koupený mobil (SIM karta a paměťové karta) 2024, Júl

Video: Návod: Jak zprovoznit koupený mobil (SIM karta a paměťové karta) 2024, Júl
Anonim

Vlastný komunikačný salón je veľmi výnosný podnik, pretože nákup a pripojenie telefónu dnes nie je ničím iným, ako získaním potrebnej a dostupnej veci.

Image

Návod na použitie

1

Ak ste len začínajúci podnikateľ, začnite s rozvojom regionálnych trhov, pretože sa stále nachádzajú v procese rozvoja, a tu môžete zaujať hodné miesto, aj keď by ste nemali váhať. Moskovskí díleri sa vážne pozerajú na regionálne trhy.

2

Otvorte salón na mieste, kde je prevádzka ľudí najmenej 1400 - 1600 tisíc ľudí za hodinu. Pri rozvoji tohto trhu služieb je hlavným kritériom úspechu prestížne miesto. Najlepšie je otvoriť salón v obchodnom centre, ale tam budete musieť zaplatiť skôr hmatateľný nájom.

3

Je lepšie si prenajať izbu, ako ju vlastniť. V súčasnosti je to veľmi drahé potešenie.

4

Vybavte sklad, je to potrebné pre efektívnu prevádzku salónu a ďalšie rozšírenie vášho podnikania.

5

Nábor personálu pre salón v závislosti od jeho oblasti. V salóne, kde je plocha 150-200 metrov štvorcových. metrov bude stačiť šesť predajcov a dvaja pokladníci. A v kabíne, kde je plocha 50 - 60 metrov štvorcových. metrov, budete potrebovať štyroch predajcov a jedného pokladníka. Vyberte zamestnancov podľa veku (do 30 rokov) a s vysokoškolským vzdelaním.

6

Vezmite bezpečnosť do salónu, pretože problém krádeže je v tomto odbore najnaliehavejší. Samotná prítomnosť stráže odradí väčšinu malých zlodejov od premýšľania o ľahkých peniazoch. Okrem toho je ochranný kryt indikátorom pevnosti kabíny.

7

Použite vonkajšiu reklamu. Je dôležité, aby ľudia videli známky otvorenia vášho salónu. Na tomto trhu služieb je oveľa efektívnejšia ako reklama v tlači.

8

Vypočítajte počiatočné a neustále investície, aby ste sa ubezpečili o svojej solventnosti. Počiatočné investície sa môžu pohybovať od 40 do 55 tisíc dolárov, z čoho 25 - 35 tisíc pôjde na vybavenie a sklad. Pre navrhovanie značiek, výkladov, vybavenie salónu stolmi a počítačmi 10-16 tisíc dolárov. Okrem toho musíte zvážiť platbu nájomného, ​​platov, reklamy a zabezpečenia.

9

Ponúka ďalšie služby komunikačného salónu - môže ísť o pripojenie alebo služby, ktoré klient dostane v kancelárii operátora.

10

Dôkladne premýšľajte o názve obchodu, najmä ak v budúcnosti plánujete vybudovať sieť. Názov by mal odrážať váš konkrétny štýl a mal by sa výrazne odlišovať od konkurencie.

Odporúčaná