ostatné

Ako poistiť firmu

Ako poistiť firmu

Video: Colonnade Cyber poistenie 2024, Júl

Video: Colonnade Cyber poistenie 2024, Júl
Anonim

Zvýraznite oblasti svojho podnikania, pre ktoré chcete uzavrieť poistné zmluvy. Bohužiaľ štandardný poistný produkt, ktorý spĺňa všetky potreby každého podniku, neexistuje.

Image

Návod na použitie

1

Uzatvorte zmluvu o dobrovoľnom zdravotnom poistení, na základe ktorej budú zamestnanci vašej spoločnosti zamestnaní vo vybraných zdravotníckych zariadeniach. Môžete nastaviť rôzne podmienky služby pre rôzne kategórie zamestnancov zamestnaných vo vašej organizácii, napríklad si vrcholový manažment môže vybrať z niekoľkých kliník a pomocní zamestnanci môžu byť zamestnaní na jednej konkrétnej klinike.

2

Poistite flotilu svojej spoločnosti. Môžete vydávať nielen poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla, ale tiež CASCO. Na zníženie výšky poistného pre tento druh poistenia môžete v zmluve ustanoviť bezpodmienečný odpočet - výšku škody, ktorú poisťovňa neuhradí. Niektoré spoločnosti účtujú túto sumu, keď dôjde k poistnej udalosti s nedbanlivým vodičom.

3

Uzavrieť zmluvu o poistení majetku pre právnickú osobu. Poistenie môžete rozšíriť aj na samotnú budovu, ak patrí do organizácie alebo je prenajatá, dekorácie, kancelárske vybavenie a nábytok. Hlavným problémom pri uzatváraní tohto typu zmluvy je určenie poistnej hodnoty nehnuteľnosti. Môže byť poistený na základe účtovnej hodnoty alebo trhovej hodnoty. Môžete tiež poistiť tovar, ktorý je na sklade alebo v maloobchodných priestoroch. Vezmite prosím na vedomie, že náklady na poistenie majetku sú zahrnuté v nákladoch, tj zníženie základu dane.

4

Ak vaše podnikanie predstavuje riziko, že bude niekomu ublížiť, poistte si zodpovednosť za škodu spôsobenú tretím osobám alebo profesionálnu zodpovednosť. Medzi typy poistenia zodpovednosti za povolanie patrí poistenie audítorov, odťahovacích vozidiel, zubných lekárov, prepravcov a špeditérov.

5

Uzatvorte poistnú zmluvu o riziku prerušenia výroby. Podľa takejto dohody vám poisťovňa pri vzniku poistnej udalosti uhradí ušlý zisk a výdavky na zníženie škody spôsobenej udalosťou. Ak sa rozhodnete uzavrieť takúto poistnú zmluvu, kontaktujte spoľahlivé poisťovacie organizácie so skúsenosťami s riešením takýchto poistných prípadov.

Užitočné rady

Poisťovacie spoločnosti poskytujú významné zľavy pri uzatváraní viacerých zmlúv na rôzne typy poistenia.

Odporúčaná