ostatné

Čo nazvať železiarstvo

Čo nazvať železiarstvo

Video: Why we think it's OK to cheat and steal (sometimes) | Dan Ariely 2024, Júl

Video: Why we think it's OK to cheat and steal (sometimes) | Dan Ariely 2024, Júl
Anonim

Málo ľudí má často anonymné a temné názvy, ako sú stavebné podniky a obchody. A to je úplne zbytočné: stavebný priemysel potrebuje zákazníkov, rovnako ako všetci ostatní. Dobré meno je prvkom marketingu produktu alebo spoločnosti. Aby ste si mohli vybrať, musíte mať na pamäti vkus a potreby cieľového publika a charakteristické znaky toho, čo propagujete.

Image

Návod na použitie

1

Stavebné obchody môžu mať rôzne veľkosti a sortiment. Názov takéhoto obchodu závisí od nich. Názov veľkého nákupného centra, kde si môžete kúpiť všetko, by sa mal líšiť od malého obchodného domu, kam chodia hlavne na malé veci. Rozhodnite sa, ktorý obchod budete mať a čo presne chcete predať.

2

Zamyslite sa nad svojím cieľovým publikom. Toto je meno ľudí, ktorí sa pravdepodobne stanú vašimi zákazníkmi. Jedným z najdôležitejších znakov zvýraznenia konkrétneho cieľového publika je materiál. Tí, ktorí stavajú chatu a tí, ktorí v byte vykonávajú mierne opravy, majú úplne odlišné požiadavky a vkus. Preto by malo meno priťahovať tých ľudí, na ktorých sa spoliehate.

3

Zamyslite sa nad menami, ktoré by mohli upútať pozornosť vašej cieľovej skupiny. Zapíšte si všetky slová, ktoré vám prídu do hlavy. Niektoré z nich určite zmiznú kvôli nesúhlasu. Zo zvyšku vyberte najvýraznejšie chytľavé názvy. Skúste si predstaviť, ako môžu vyzerať na vývesných štítkoch vášho železiarstva, na logu, ruskými alebo latinskými písmenami. Vyberte si najlepšie a urobte ich zoznam.

4

Do vyhľadávacích nástrojov zadajte každý z vybratých mien. Je dôležité zistiť, či už existuje nejaká stavebná spoločnosť s podobným názvom. Názvy, ktoré už existujú (ani v inom meste), by sa nemali používať.

5

Zobrazte vybrané mená zástupcom cieľového publika. Môžu to byť príbuzní alebo známi. Analyzujte, ktoré mená sa im páčia viac a ktoré menej a zistite prečo. Všetky tieto informácie sa hodia pri prijímaní konečného rozhodnutia alebo prípadne pri hľadaní nových možností.

Odporúčaná