obchodné

Aký je najlepší názov obchodu

Aký je najlepší názov obchodu

Video: TOTO JE NAJLEPŠÍ NÁZOV 😂 Subnautica #15 2024, Júl

Video: TOTO JE NAJLEPŠÍ NÁZOV 😂 Subnautica #15 2024, Júl
Anonim

Vývoj názvov obchodov robia neumers, ktorí vás môžu kontaktovať a ponúknuť im niekoľko možností, z ktorých jednu sa zaregistrujete. Ak plánujete za každú cenu prísť s vlastným menom pre svoj obchod, získajte kreatívny charakter a začnite hľadať vhodné možnosti, ktoré budú rezonančné a nezabudnuteľné.

Image

Návod na použitie

1

V prvom rade by mal byť názov obchodu v súlade s jeho rozsahom, výslovnosť by nemala len znieť, ale aj ľahko zapamätateľná. Aby ste si mohli vybrať, urobte rýchly prieskum potenciálnych zákazníkov v oblasti, v ktorej plánujete otvoriť obchod. Pozvite malú skupinu študentov na vykonanie prieskumu. Pohovory sú potrebné iba pre tých, pre ktorých je obchod vytvorený. Napríklad, ak otvoríte predajňu domácich spotrebičov, môžete viesť rozhovory so všetkými vekovými skupinami obyvateľstva. Ak je obchod zameraný na predaj módnych značiek dámskeho alebo pánskeho oblečenia, obráťte sa na občanov v produktívnom veku, ktorí sú potenciálne pripravení použiť váš sortiment.

2

Navštívte všetky predajne, ktoré predávajú rovnaký sortiment. Skontrolujte názvy obchodov vašich konkurentov. Strávte niekoľko minút v každom obchode a zistite, ktorá predajňa navštevuje väčšina zákazníkov.

3

Analyzujte údaje z prieskumu blitz a vášho nákupného výletu. Zapíšte si všetky mená, ktoré plánujete použiť na kus papiera. Ak otvoríte kvetinárstvo, najlepšou možnosťou by bolo nazvať ho tak, aby potenciálny klient mal okamžite spojenie s rozsahom alebo zameraním. Napríklad: „Astra“, „Jasmine“, „Bell“, „Biela ruža“, „Čierny tulipán“ atď.

4

Dámsky odevný obchod môže byť, ale nie je potrebné ho nazývať ženským menom, tým viac ho nemusíte pomenovať známou európskou alebo ruskou značkou. Meno musí byť individuálne, takže akonáhle kupujúci kúpil tovar vo vašom obchode a nikdy nezabudol, kde presne taký úspešný nákup urobil.

5

Detský obchod sa môže nazývať mená rozprávkových postáv, ktoré sú pre moderné deti najznámejšie, napríklad „Luntik“, „Leopold“, „Tom a Jerry“, „Carlson“, „Master“ alebo názov obchodu: slávny karikatúra: „Počkajte minútu“. Maya Bee, atď.

6

Pomenujte obchod s nábytkom tak, že jeho jediné meno hovorí zákazníkom o štýlovom, vysokokvalitnom a lacnom nábytku. Napríklad „štýl nábytku“, „európsky štandard“, „útulnosť“, „pohodlie“.

7

Analyzujte všetko, čo ste napísali, a vyberte jedno meno, ktoré bude podľa vášho názoru najkrajšie a zvučné.

chytľavé mená

Odporúčaná