ostatné

Čo robiť, ak je invalidný vozík prepichnutý?

Obsah:

Čo robiť, ak je invalidný vozík prepichnutý?

Video: Skok do života (21.5.) 2024, Júl

Video: Skok do života (21.5.) 2024, Júl
Anonim

Kočík s nafukovacími kolesami má, samozrejme, značné výhody, ale tiež značné nevýhody, z ktorých jednou je defekt kolesa. Tento problém je celkom bežný a nepríjemný a vždy sa stáva, ako by to malo šťastie, v nanajvýš nevhodnej chvíli!

Image

Ako a kde opraviť koleso

Ak je koleso kočíka prepichnuté, musíte sa okamžite obrátiť na akýkoľvek servis pneumatík, kde ho opravíte alebo vymeníte. S touto otázkou môžete tiež prísť do športového obchodu, kde tiež ľahko vyriešia váš problém. Ak v športovom obchode predávajú bicykle, môžu tiež pomôcť s kočíkmi, pretože pre kočík sa často kupujú pneumatiky a kamery z detských bicyklov. Odporúča sa, samozrejme, jazdiť na invalidnom vozíku s prepichnutým kolesom až na najbližší opravný bod.

Prepichnutú kameru môžete prilepiť aj doma. Je lepšie, keď to robí muž, žena s dieťaťom už má veľa prípadov. Zoberte problémové koleso, vyberte z neho pneumatiku. Ponorte fotoaparát do nádrže s vodou a pozrite sa, kam smerujú bubliny - to je miesto vpichu. Môže byť zapečatený opatrným nanesením náplasti z malého kúska starého fotoaparátu. Po nalepení na silné lepidlo položte fotoaparát späť do vody, aby ste sa uistili, že ste ho správne opravili. Ak sa defekty vyskytujú pravidelne, premýšľajte o tom, možno by ste mali vymeniť pneumatiky, majú tendenciu sa opotrebovať. Je samozrejme potrebné byť opatrnejší a nechodiť s kočíkom pozdĺž rozbitých ciest.

Nezabudnite si kúpiť čerpadlo. Ale nie bicykel, nemôžete načerpať koleso s vysokou kvalitou, ale malou automobilovou pumpou. A ak ste si kúpili bicykel, potom si preň kúpte hadicu pre čerpadlo do auta. Faktom je, že z času na čas sú kolesá kočíka vypustené a je potrebné ich načerpať, ak na to vždy potrebujete ísť do obchodu s pneumatikami alebo do športového obchodu, môžete ísť rozbiť, pretože, samozrejme, sú všetky tieto služby platené. Mimochodom, vložte pumpu do palety kočíka a vezmite ju so sebou na prechádzku, ak je koleso prepichnuté, môže byť nafúknuté, aby sa kočík dostal bez problémov na opravné miesto.

Odporúčaná