Obchodná komunikácia a etika

Ako sa dozvedieť o zakladateľoch ooo

Ako sa dozvedieť o zakladateľoch ooo

Video: BRITAX ROMER KIDFIX SL - DETSKÁ AUTOSEDAČKA PLNÁ RECENZIA 2024, Júl

Video: BRITAX ROMER KIDFIX SL - DETSKÁ AUTOSEDAČKA PLNÁ RECENZIA 2024, Júl
Anonim

Informácie o zriaďovateľoch právnických osôb sú prístupné ktorejkoľvek osobe v obmedzenom množstve: je možné zistiť priezvisko, meno a priezvisko zakladateľa, ak ide o fyzickú osobu, a meno a právnu formu, ak ide o právnickú osobu. To sa dá dosiahnuť objednávkou výpisu z Jednotného štátneho registra právnych subjektov (USRLE) na daňovom úrade.

Image

Návod na použitie

1

V Moskve výpis z zjednoteného štátneho registra právnických osôb obsahujúci informácie o zakladateľoch spoločnosti LLC alebo inej právnickej osoby možno získať od daňového inšpektorátu č. 46 (IFTS č. 46), ktorý sa nachádza v Moskve, Pokhodny proezd, vl.3, bldg. 1. Na získanie výpisu z registra je potrebné vypracovať príslušnú žiadosť a zaplatiť štátny poplatok.

2

Vzorová žiadosť o výpisy z Jednotného štátneho registra právnych subjektov je možné stiahnuť na internete alebo zostaviť v akejkoľvek forme. V žiadosti musíte správne uviesť informácie o LLC, informácie o zakladateľoch, ktorých potrebujete. Je dôležité uviesť názov LLC, PSRN, TIN / KPP. Je tiež potrebné preukázať, že k žiadosti je priložený doklad o potvrdení platby štátnej povinnosti, ako aj ich podrobnosti (celé meno).

3

Štátna povinnosť výpisu z registra je v súčasnosti 200 rubľov. Takýto výpis možno získať od daňového úradu 5 pracovných dní po predložení žiadosti. Môžete zaplatiť 400 rubľov a nasledujúci deň získať výpis (okamžité poskytnutie informácií z registra). Potrebné informácie o zakladateľoch spoločnosti LLC sa uvedú v samotnom výpise v zodpovedajúcom stĺpci.

  • Miesto daňovej kontroly č. 46.
  • ako skontrolovať oooh

Odporúčaná