Obchodné riadenie

Ako nájsť kanceláriu

Ako nájsť kanceláriu

Video: OTECKOVIA - Sisa má problém, v kancelárii ju už nemôžu vystáť 2024, Júl

Video: OTECKOVIA - Sisa má problém, v kancelárii ju už nemôžu vystáť 2024, Júl
Anonim

Nájsť a prenajať si dobrú kanceláriu v Moskve je stále ťažšie. Počet ľudí, ktorí sa chcú stať nájomníkmi prestížnej a relatívne lacnej kancelárie, iba rastie a tým viac sa zvyšuje výška nájomného. Ako nájsť slušnú kanceláriu za rozumnú cenu?

Image

Návod na použitie

1

Prenájom kancelárie v Moskve by sa mal brať tak vážne, ako je to možné, pretože kancelária nie je len miestom, kde zamestnanci prichádzajú do práce. Obraz spoločnosti závisí od neho. Moskva je známa svojím obrovským trhom rôznych služieb a nemenej obrovskými dopravnými zápchami, takže pre klienta bude veľmi dôležité, aby sa vaša kancelária mala výhodnú polohu. Pohodlné - neznamená to v strede, ale čím bližšie k záhradnému kruhu, tým lepšie. Je dôležité, aby ste sa pohodlne dostali až do svojej kancelárie a do parku.

2

Je dôležité nájsť kanceláriu, ktorá plne vyhovuje potrebám firmy, ktorú prevádzkujete. Poloha kancelárie cestovnej kancelárie by sa mala zreteľne líšiť od umiestnenia advokátskej kancelárie. Spravidla platí, že ak vaše podnikanie zahŕňa prijímanie občanov zákazníka (cestovný ruch, obchody, kaderníctvo atď.), Je lepšie zvoliť si izbu na prízemí domov. Budú lepšie vidieť a je vhodné okamžite vstúpiť z ulice. Ak k vám väčšinou prichádzajú klienti (prekladateľské agentúry, právnické firmy atď.), Potom je pre vás veľkou voľbou obchodné centrum alebo podlaha malého sídla v uličke.

3

Pri hľadaní kancelárie je dôležité si uvedomiť, že prenájom priestorov môže spôsobiť určité problémy, takže pri rokovaniach s prenajímateľom a pri podpisovaní zmluvy musíte byť veľmi opatrní. Musíte zistiť, ako sa komunikácia prenáša do kancelárie, kto ju obsluhuje, vykonáva opravy, či existuje bezpečnosť atď. Dostupnosť klimatizácie a parkovacích záležitostí. Bude užitočné objasniť práva prenajímateľa na pôdu - problémy s pôdou môžu ovplyvniť nájomcu. Je nepravdepodobné, že by niekto chcel jedného dňa zistiť, že kancelária, ktorú si prenajala, sa nachádza v budove uznanej ako neoprávnená budova a podlieha demolácii.

4

Nájdenie a prenájom kancelárie nie je ľahká úloha a vyžaduje si veľa úsilia od vlastníka firmy. Preto má zmysel zveriť to špecializovaným spoločnostiam. Takéto spoločnosti spravidla majú rozsiahlu databázu kancelárskych ponúk pre akékoľvek podnikanie. Ich služby môžu byť dosť drahé, ale niekedy ich využívanie znamená vyhnúť sa problémom v budúcnosti.

Obnovte stratený súbor v aplikácii Word 2007 alebo Word 2003, MS

Odporúčaná