nepopulárne

Ako nájsť dodávateľov

Ako nájsť dodávateľov

Video: Ako nájsť najlepších dodávateľov na Alibaba pre online podnikanie? 2024, Júl

Video: Ako nájsť najlepších dodávateľov na Alibaba pre online podnikanie? 2024, Júl
Anonim

Rozhodli ste sa začať podnikať a jednou z prvých otázok, ktorým budete čeliť, je otázka nájdenia spoľahlivých dodávateľov. Napriek tomu, že existuje veľké množstvo návrhov na predaj a dodanie tovaru, je veľkým problémom nájsť dodávateľa, ktorý vám poskytne potrebný sortiment za podmienok, ktoré sú pre vás výhodné a za prijateľné ceny.

Image

Návod na použitie

1

V našej krajine je ústne vyjadrenie jedným z najbežnejších spôsobov, ako nájsť kohokoľvek, vrátane obchodných partnerov. Preto sa opýtajte priateľov podnikateľov, priateľov, príbuzných, možno poznajú spoľahlivých dodávateľov vo vašom regióne.

2

Vyhľadajte reklamy na médiu. Mnoho veľkoobchodných spoločností distribuuje svoje propagačné výrobky nielen v novinách a časopisoch, ale aj v kanceláriách. Tieto výtlačky a brožúry vám tiež poskytnú potrebné informácie.

3

Kontaktujte miestnu vládu. Teraz každá prefektúra vytvorila organizácie na podporu malých podnikov. Podľa vášho obchodného profilu vám povedia, aké veľkoobchodné organizácie existujú v okrese.

4

Vyhľadajte dodávateľa, ktorý vás bude zaujímať, ako aj vy. Budujte iba vzájomne výhodné vzťahy s obchodnými partnermi.

5

Venujte pozornosť nasledujúcim bodom: zodpovedá kvalita cene produktu, je vždy k dispozícii celý sortiment, aké zľavy ponúka dodávateľ, aká je rýchlosť doručenia objednaných výrobkov, aké sú platobné podmienky, aké ďalšie služby dodávateľ poskytuje.

6

Bez ohľadu na to, ako si vyberiete dodávateľa, nezabudnite skontrolovať jeho povesť. Neváhajte a pýtajte sa podnikateľov, ktorí už spolupracujú s vašim potenciálnym partnerom.

Veľa šťastia z vášho partnerstva!

Odporúčaná