ostatné

Ako vytvoriť životopis o spoločnosti

Ako vytvoriť životopis o spoločnosti

Video: Profesia.sk - Ako mať životopis a motivačný list vždy po ruke? 2024, Júl

Video: Profesia.sk - Ako mať životopis a motivačný list vždy po ruke? 2024, Júl
Anonim

Väčšina ľudí vie, ako napísať životopis o prenajímaní, ale málokto vie, ako napísať ten istý dokument o spoločnosti. Tento druh životopisu ukazuje skúsenosti spoločnosti, ale nie jednotlivého zamestnanca. Zvážte spôsob, ako napísať tento dokument.

Image

Budete potrebovať

- písacie potreby.

Návod na použitie

1

Začnite písať svoj životopis napísaním oficiálneho názvu spoločnosti v hornej časti stránky. Keďže tento typ dokumentu nie je obmedzený veľkosťou, napríklad osobný životopis (v zásade sa zmestí na dve strany), použite väčšie a tučné písmo.

2

Do popisu s názvom „vlastník“, „predstavenstvo“ alebo iný vhodný riadiaci orgán spoločnosti pridajte nasledujúcu časť. Opíšte najvýznamnejších predstaviteľov spoločnosti a dátumy ich vstupu do spoločnosti. To výrazne ovplyvňuje kredit dôvery v túto spoločnosť.

3

Pripojte tiež nasledujúcu časť: „oblasti činnosti“ alebo „oblasti činnosti“. V tejto kategórii uveďte zoznam všetkých hlavných funkcií spoločnosti: finančná analýza a údaje o nákladoch, školenie v oblasti správy peňazí, zvýšenie efektivity výroby. Potenciálny zákazník by mal mať možnosť pozrieť sa na tento zoznam a okamžite prezentovať funkčnosť spoločnosti.

4

Tiež napíšte časť „súčasní zákazníci“ / „dokončené projekty“ alebo akúkoľvek inú kategóriu, ktorá podrobne uvedie skúsenosti spoločnosti. Pre každú časť uveďte meno klienta, náklady na projekt, ako aj služby poskytované spoločnosťou. Tento zoznam by mal byť čo najpodrobnejší.

5

Dokončite svoj životopis napísaním zoznamu odkazov. Mali by sem patriť banky, vládne agentúry alebo iné inštitúcie, ktoré môžu potvrdiť dôveru spoločnosti. Rovnako ako jej doterajšie skúsenosti a celková kompetencia. Ak je to možné, zahrňte doň 5 alebo 10 prvkov.

6

Dajte 3 alebo 4 ľuďom z vášho prostredia (ktorí sú oboznámení s popísanou spoločnosťou) na overenie, aby mohli vyhodnotiť gramotnosť tohto životopisu a vyjadriť svoj názor na nedostatky. Vypočujte si tieto komentáre a opravte nedostatky. V prípade potreby prepíšte svoj životopis.

Venujte pozornosť

O špecifickosti informácií, ktoré sa majú vyplniť v každej časti životopisu.

Užitočné rady

Poraďte sa s ľuďmi, ktorí poznajú spoločnosť zvnútra, o ktorej píšete životopis.

Ako napísať životopis v roku 2018

Odporúčaná